:(

Jag kan inte sova för jag mår fett illa, VILL SOVA!
buhu..
.. don't live faster than your angels can fly,

Everything, 17:17

Nu har jag varit hemma i Skåneland i några dagar och det känns underbart. Förutom att jag tog sprutan mot svinis igår o har ont i armen. Men imorgon blir jag ju för allt i världen 20 år, kan ni tänka er?! Fast helt ärligt funkar inte dessa nummerbeteckningarna på mig, jag känner mig äldre än det.. Men nu kan jag iallafall säga att jag är 20 år, wooh! När jag tänker tillbaka över året som har gått ser jag hur mycket jag hunnit förändrats och allt snack med föräldrarna bidrar till att man inser en del saker, tackniärbäst. love you badlybadly mami & pupi <3

I slutändan handlar det ju inte om vad alla andra tycker, vad hon eller han säger vad som är bäst och mest lämpligt, det handlar ju om vad jag tycker och vad som känns bäst för mig. Hur vet man att man gör rätt då? Jag fattar inte var min självsäkerhet när det kommer till beslut tog vägen, men jag låter alla faktorer ställas emot varandra och blir ännu mer confused. Men jag har insett att jag inte är någon typisk 20-åring, som är sugen på att springa runt o leka bara, att bli seriös tar jag senare.. Nää.. Men om man väljer att bli seriös, missar man inte allt då, allt lekande? Men målet för alla är ju egentligen att hitta lyckan, innerst inne hos oss alla. Äsch, sen ska man inte ha bråttom, jag blir ju 20 imorgon för sjutton! Men jag är otroligt lycklig över att jag iallafall har insett vad jag vill ha för mål och ändrat hela min livstillvaron. Lätt impad! Im on the right path. Jag måste ju tacka lite diskret för de som varit där och bara funnits, jagmenardubehövdeverkligenintemenduville, tackkäradufördet! 

Jag tror dock att 2010 är mitt år, im feelin' it.
".. you hold me in your hands, you won't let me fall."

.. don't live faster than your angels can fly,

Why even bother?

.. yeah. "too cool"-attityden behövs inte, skippa det bara!
fy vad jag stör mig på det! Klart, kanske mitt eget fel med, but still..

blir så irriterad, lika bra o lägga ner verksamheten! 
"kvittar väll vad jag säger?" får jag verkligen säga.
Sorry, but we're CLOSED!
.. don't live faster than your angels can fly,

Misguided Ghosts - Paramore

 .. nu är det dags för min egen skull - allout!
Vakna med väärldens migrän! det var bara att erkänna sig besegrad och stanna kvar i sängen. Drömde många konstiga drömmar inatt, varför drömmer jag så mycket nu för tiden? Innan kunde jag inte drömma nånting, var så desperat att jag till&med bad om att få drömma. Nu är det som om jag drömmer och tar igen för det året då jag inte drömde, mään! Men huvudet känns bättre nu, panodil - jajaja! Men nu har jag vaknat till liv och läser lite om olika perspektiv på lärande, trevligtvärre!

STRIKE A POSE!

.. don't live faster than your angels can fly,

Fegisar?

Konversation i bilen på väg hem..

Jag:
En fråga... vad får man för intryck av mig, varför är killar så rädda för mig?
Är jag så ful eller tråkig så ingen vågar gå fram till mig?
Dani:
Nää.. men helt ärligt.. du är en sån tjej som man får intrycket av att du har höga krav..
du ser bra ut, men killar kanske tror att du har höga krav, du har en stark utstrålning 
och kanske inte vågar gå fram.
Jag:
Men hallå..! det är ju verkligen inte så.. Bara att han är en man och stabil!

fohrealfohreeal! asså, NAJ! bits jag så mycket?
.. don't live faster than your angels can fly,