Nu då?

.. njäää inte så stor skillnad, mitt tentapepp igårkväll höll bara i 15 min sen ville jag sova. Men om man ser det från den positiva sidan är ju att jag har verkligen inget val ikväll/natt/morgon. Jag har verkligen INGET val!
HÄÄÄÄÄRLIGT! detta är första gången jag slarvar med en kurs och examination, första och SISTA!
.. don't live faster than your angels can fly,

Hur gick det nu då?

.. ja med tentaplugget, blev det något? nää jag trodde väll inte det. Fy detta är nog den värsta uppgiften, försöker undvika den till max, men nu känner jag faktiskt för att börja på den. Nu känner jag mig redo :) haha, lite sent, men äsch jag klarar det galant! Ullared på Fredag btw, roooadtrip!

Nicest Thing - Kate Nash
pusspuss
.. don't live faster than your angels can fly,

Hemtentaplugg, men först en powernap såhär på kvällskvisten?

Det får nog bli en liten powernap innan plugget.. Jag hoppas jag kan fokusera och tvinga mig själv att öppna boken idag, eller varför inte göra en kladdkaka istället? haha NAJ! Jag kan ju säga att jag längtar grymt mycket tills Torsdagen den 25de klockan 16.00, då ska hemtentan vara inlämnad och jag kan andas ut och hoppas den blir bra. Läääängtar!

.. nä nu ska jag ringa hem till mami&pupi<3 o sen ta en liten powernap, pusspuss

.. don't live faster than your angels can fly,

- vem är det?

haha jaa.. någon måtta får det vara. En sak som jag stör mig oehört mycket på med den här lägenheten är att det inte finns något titthål i dörren. asså det är faktiskt skandal!  
Lily Allen - It's not me, its's you - YEAH grymt!

.. don't live faster than your angels can fly,

PLEASE!

.. ååh jag kan väll verkligen få önska eller snarare nu, verkligenverkligen hoppas?
pliiiissnällablisomjagvillkanintejagfåenchanssnällakandetinteblisomjagvillförengångskull?!
vadskajaggörafördetskablisomjagvill..sägsågörjagdetpådirekten!
.. don't live faster than your angels can fly,

mm..

.. jag kan väll få önska iallafall? eller tillochmed kanske få hoppas?

.. don't live faster than your angels can fly,

Hon är grym, hon Marvelous M du vet!


Mathilda - jag vet inte hur man ska uttrycka i ord hur mycket jag älskar denna person, hon är verkligen det bästa exemplet som går på denna jord. Du har förändrat mig, vilket jag kommer vara tacksam över resten mitt liv. Du är verkligen den bästa kusinen man kan ha, i heeeeela världen. True-heaven-sent-angel <3 Marvelous M + Juicy J forevah!
.. tänktpådigheladagen!

.. don't live faster than your angels can fly,

Grymt amazed att det har hänt så plötsligt..

.. är väldigt happi eller belåten med min tillvaro som den är nu. Jag ser att den bara blir ljusare och ljusare för varje dag som går. Det känns helt klart bra! Tänk att jag valde leva på ett helt annat sätt innan, tsss, dumb? Det känns större och lite mer betydande i det långa loppet nu. Im truly amazed att efter ett beslut och ett val så regnar det bra saker över mig. I never want to go back to old me, neverever! Min själv är happi, känner mer lugn och inte så orolig helatiden längre. Men en sak som är definitivt säkert är att jag längtar tills den 17de december, då jag äntligen får åka hem och träffa min familj och mina bryds, god mat och uppdatera där nere lite, välbehövt :)
 .. btw: en ännu viktigare sak; börjar jag bli förkyld/sjuker nu igen blir jag arg!

happihappihappihappihappihappihappihappihappihappi <3

.. don't live faster than your angels can fly,

Limousine (MS Rebridge) - Brand New

"And in the choir I saw our sad messiah;
He was bored and tired of my laments.
Said, "I'd die for you one time but never again."
.. don't live faster than your angels can fly,

JAG HAR EN PLAN!

käranån va lång förmiddagsnap det blev, eller iofs så tvättade jag från 6-10 så jag fick ta igen sömnen vid lunchtiden. Men jag kommer ju inte somna tidigt ikväll kan man väll säga. Nu under min oändliga sömn har jag drömt sjukt många drömmar, sjukt många asså, och sjukt många människor var inblandade. "Tänk om du kunde vara såhär i verkligeheten annars med". Men jag har en plan gott folk, ohja! Den är grym! 2010 är definitivt mitt år, im feelin' it. Och helt ärligt, jag trodde inte det var möjligt, trodde aldrig den tiden skulle komma.. men käranån det händer nu, äntligen! (alla som läser fattar ingenting) 

.. don't live faster than your angels can fly,

JA JA JA!



Me soo happi! det känns verkligen som det här kan gå min väg, såsåså happi! Det blir bara bättre för varje dag som går, freedom! Bara att man kommer ihåg det man tänkte och kände i helgen så blir allt bra. Jag längtar dessutom till jullovet, det är verkligen efterlängtat, då får man åka ner till kära Skåne igen <3 Och man får andas ut lite från skolan, mycket skönt må jag säga. Nämen jag är helt ärligt jättehappi och det var längesen nu som jag på riktigt känner att det går  rätt riktning och blir ljusare. Det finns verkligen ingenting som kan stoppa!
Dags att göra saker för Johannas skull, jajaja!

mumsmumsmums btw.

 

 

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Tack, verkligen tack.

Nu är klockan cirka två nattetid och jag känner att tröttheten sakta men väldigt säkret börja komma, ångrar kanske nu att min powernap blev till mer än en timme eller två. Men äsch.. skönt att bara vara uppe och göra sånt som jag vill, kolla bilder från helgen, lyssna på musik (kents nya btw) och bara allmänt slappna av. Det var längesen jag fick "johanna-tid", det är viktigt att bara få finnas och göra sånt man själv vill.

Men yes, det har ju varit soulnite denna helgen och det var trevligt får man ju säga. Inget speciellt så utan helt enkelt chillidill. Otroligt skönt att få träffa familjen från Skåne lite grann och få leka och flumma med mina underbara vänner. Jag är verkligen såå tacksam för att det finns helt überunderbara&grymma människor i mitt liv som får mig att inse att sträva efter något bättre helatiden. Det känns som det bara blir ljusare och ljusare nu, sakta men säkert som sagt. Det kommer bli bra känner jag! Jag vet inte vad det är men jag känner mig bara happi just nu, jag är bara så tacksam. Lite töntigt att sitta och skriva på en blogg kanske, men familj&vänner bor ju lite här och var, såja :) Men det var en trevlig helg, mycket snack, PEPPTALK, mumsmums, Vegabaren och skratt, jag är helt enkelt sådär lagom nöjd och happi med min tillvaro just nu. För en gång skull ser man ljuset i tunneln, inget kan stoppa mig! VÅGA!

.. tack <3


"- det är du och jag mot världen."

.. don't live faster than your angels can fly,

Allööh (:

yeeeees, jag ska skriva imorgon jag lovar! varit lite dålig på att skriva,
men imorgon blir det klättring för min del, untsuntsunts baby ;)

.. don't live faster than your angels can fly,