aj aj :(

Igår morse började mitt öga bli ömt och de gjorde ont och titta åt vänster-höger samt att gnugga i ögat - AJ! Otroligt ömt! Men nu idag eller igår kväll blev halva ögat rött också och nu är det ännu mer ömt, aj aj.. :( Ledsen i ögat buhu. Nämen, fohreal, det gör sinnesjukt ont. Kanske lite dumt av mig att jag hade linser i igår. Kanske mina linser som är bajs, för dom brukar svida efter några timmars bruk...hmm. Meh, hoppas de blir bättre för IMORGON ÅÅÅÅKER VI TILL HEEEEEEELSIIINGBOOOORG! <3 

.. don't live faster than your angels can fly,

FRÄLST! :D

Igår åkte vi hem till Jens och Klara och hon satt med en massa pärmar och bilder - scrapbooking! Inför vår usa-resa som äger rum om två år så skall vi göra söta små "sparbrukar" och vi började smått igår. Och efter det att hålla på liten stund med det och se allt Klara har gjort med sina böcker blev jag helt frälst. Banne mig, jag ska också börja! Så nu längtar jag extra mycket till Ullared för där är det grymt billigt när det kommer till scrapiiing. Äntligen en hobby som man kan verkligen räkna som en hobby, (tyckte shoppa var min hobby men haha) fast jag ska ju inte bli scrapbooking-galen och klistra om allt jag se, utan det ska bli fotoalbum från allt som händer i livet. Lite roligare fotoalbum när man dekorerar dem extra, me liiiike. Men nä, nu ska jag och Ponnie måla klart sovrummet, kommer bild! Sen måste vi städa lite övrigt i lägenheten, ännu en lång dag! pyzz

.. don't live faster than your angels can fly,

Project Lägenhet igång,

Ojoj, vi gick upp tidigt och började spackla och sedan måla vårt gröna sovrum i vit färg. Det behövs verkligen flera lager, men 1,5 vägg är klar och man får ju ta det i omgångar så man inte blir alldeles för trött. Sedan har vi slängt ut tv-bänken och byggt ihop vår nya bänk som är sååå mycket snyggare. Det börjar bli ett hem, im happy! Man får göra det i partier för att det ska bli ett ljuvligt och vackert hem :) Men projektet är igång äntligen!
Kommer bilder! puuuuuuss

.. don't live faster than your angels can fly,

Vaddå, vet du inte hur man gör?!

Många tror att livet tar slut när man gift sig, men det är verkligen snarare tvärtom. Det är just då som livet börjar på riktigt. Att springa runt och leka och fjanta sig är ju roligt, men det är så stor skillnad när man sagt "JA" till personen som man älskar mest i hela världen. Att gifta sig, själva bröllopsdagen, den var så otroligt underbar och ett minne som alltid kommer finnas i mitt hjärta. En oslagbar känsla! Man känner sig verkligen som en prinsessa och man går på moln och rosblad hela dagen. Men när vardagen kickar in (med stormsteg) så börjar livet på riktigt. Att vara gift är inget inbyggt i oss alla människor och som "kommer av sig själv", utan det är något man få växa fram tillsammans. Jag har lärt mig väldigt mycket på den här lilla tiden som gått och ja, jag kan säga att det är nu som livet har börjat och det ÄR underbart.

I början är det ju en stor omständighet och att flytta ihop och alla ens saker och tankar blir plötsligt någon annans (vilket jag för övrigt tycker är sjukt bra haha), så det är klart att ens åsikter kan krocka och småtjafs kan uppstå och man kan till&med gå på varandras nerver - MEN, fastän sånt förekommer så är det verkligen värt det. Tänk att jag får leva tillsammans med min man för all tid och evighet, he's aaaaall mine forever! Och jag kommer få dela alla bra dagar och dåliga dagar med honom med all dess olika känslor som de medför. Allt har ju en motsats och alla får prövningar men det är genom dem vi kan utveckla och växa, vilket jag är tacksam att få göra med min man.

Det jag vill säga är att jag är evigt tacksam för att han hittade mig, fick mig att falla för honom och för att jag valde att "lära" mig att leva tillsammans med en annan person som man älskar så högt för alltid, eller rättare sagt "växa till att bli ett". Och att bli ett är inget man blir direkt, man måste växa och lära sig tillsammans, och gott folk det är något vackert&härligt, man lär sig så mycket. Bara att ligga i sängen och diskutera och spekulera om onödiga saker mellan himmel och jord en hel natt, eller bara hålla i hans hand när man ska somna.  Det är verkligen obeskrivligt, är innerligt lycklig och tacksam.

".. but thanks for lovin' me, cause you're doing it perfectly"


yours forever and a day.

.. don't live faster than your angels can fly,

zzz.

Klockan är över 12 och jag kan inte somna, men brevid mig ligger världens bästa man och andas lätt och befinner sig just nu i drömmarnas land. älskar att höra och känna dina andetag, du gör mig till världens lyckligaste kvinnan. Nä, nu ska jag försöka drömma mig bort till dream-lala-land och njuta av en god natts sömn.
puzz

.. don't live faster than your angels can fly,

Uteservering i Storstan,

snart hoppa in i duschen för att göra sig iordning och möta upp en massa vänner i stan och strossa runt. Väldigt mysigt! Älskar sånna här dagar då man kan njuta av vädret och umgås med människor man älskar.
Livet leker! <3

.. don't live faster than your angels can fly,