Today is the day,

Nu var det äntligen dags för hårfärgning, lite nervös asså haha! Men det blir nog superbra! Först fika och shopping i stan med bryydarna, sen hårfärgning för både mig & Klääärä. Jag langar upp bild senare ikväll, puss
.. don't live faster than your angels can fly,

Just det, begreppskartan!

Igår kväll började jag med min begreppskarta som jag snackat om och blev klar med den 14.59 idag, den skulle vara inlämnad 15.00, sjukt najs! Det vart lite pilligt och fixande, men det blev ändå helt OK får jag säga, vet ju dock inte vad läraren anser men den är rolig att titta på, massor av färger och bilder, sedan gjorde jag två fördjupningar - like! Nu tar jag sommarlov! Haha nä, men känns nästan så, har tre veckor med praktik härnäst och en examination som ska in i början av juni, sooooooommarlov! Jag tycker det är ganska chill från och med nu, denna terminen gick snabbt förbi! GREIT ZUCEZZ!

.. don't live faster than your angels can fly,

Två nya familjemedlemmar,

Ett par höga i vinröd/klassisk amerikansk röd och ett par låga i blek gul.

Välkomna, jag kommer älska er lika mycket som mina gamla vita, lovar.

.. don't live faster than your angels can fly,

Fina och underbara Helsingborg,

Av ren slump kom jag in på en tjejs blogg där hon hade tagit en massa somriga bilder och miljön kände jag igen, och mycket riktigt det var Helsingborgs stad i bakgrunden. Vackra stad! Den här tiden på året saknar jag Helsingborg något äckligt mycket, ajaj i hjärtat! Men Stolleholm är gaaaaanska fint det med, dock inte Handen - BU! Vilken tur jag ska in till Sthlm på lördag då, (jag anser inte Handen som stockholm). Btw, jag drömde en sjuk dröm igen! Johnnie och jag hade gjort slut och jag skulle ragga vidare, vi hade blivit sjukt bra vänner istället och vi satt och snacka som bästa vänner men jag ville ha honom, ville pussa på honom. När jag vakna blev jag superlycklig för jag vet att jag har honom för alltid, han gör mig så lycklig - bubblar i mitt hjärta tillochmed! Dock har jag världens dummaste migrän just nu, fastän jag sovit hela förmiddagen går den inte bort, men ska lyssa på Maggio's nya toner och sätta igång med begreppskartan. Kissäs!
PS. Ska ju faktiskt ner till Finaste Helsingborg den 24de Maj - yes!

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Helt amazing!

Ännu en gång då vår träff blir inställd haha! Vi hade tagit fel på tiden, eller han sa en tid men menade en annan. Och eftersom jag inte bor I stan så tar det ju en liten stund för mig att åka in, och då blev det inte lönt. Men nu har vi lovat att vi ska ses nästa vecka, det kvittar, VI SKA! Nu ska jag & älskling traska till Coop och köpa något gott, observera traska, inte köra. haha buhu! Men imorgon ÖREBROOO!

.. don't live faster than your angels can fly,

It's a curse?

Jag förstår verkligen inte hur det är möjligt att varenda gång jag tvättat på senaste så är det någon som tvättar övertid på MIN tid! Jag vill inte ta i hans eller hons kläder, varför kan man inte ha koll på klockan?! Haha, kanske lite löjligt, men jag blir faktiskt lite irriterad. Bara för det borde jag ockupera tvättstugan en heeeeel dag, då får vi se vem som skrattar! Muahaha! Nämen, asså.. aah, lite störigt är det får jag allt säga. Idag är det ÄNNU en dag med sol, jag är faktiskt nästan sugen på att sätta mig ute och sola, men kanske lite tidigt haha. om 1-2 veckor, då kör vi! Idag på agendan står; packa för weekend i Örebro, träffa MATTIAS <3 Det blir en snabb vistelse men, det är det minsann värt. Det var allt för längesen jag träffa min babe-tiaas. Livet leker, förutom tvätten ;@

.. don't live faster than your angels can fly,

Magiskt vackert,

Snälla kolla upp denna otroliga låt;
"Erol Alkan & Boys Noize - Waves (Chilly Gonzales Piano Remake)"
Sök på Spotify eller Youtube, den är otrolig.
.. lyssnar om och om igen på den just nu såhär på kvällskvisten,
.. don't live faster than your angels can fly,

Inom denna skalan kommer mitt hår hamna, ganska pretty tycker jag,

FRÄSCH SOMMAR-HÅRFÄRG! <3

.. don't live faster than your angels can fly,

Man tackar, nu tar jag helg.

Sara i skolan sa "Nu försvann solen bara för du skrev det på din blogg", ouffja! Men hör&häpna, det blev sol ännu en dag till och hela påskhelgen ryktas att ha sol i hela landet under hela helgen, verkligen tacktack! Vi ska åka till Örebro på fredag och besöka hans Farmor och sedan åka vidare ut till Landet hos min farmor&farfar - reeeelaxing! Ni förstår inte hur mycket jag kommer relaxa asså, kommer verkligen ta det lugnt och bara njuta! Mamma och jag hoppas på så bra väder så vi kan sitta och sola Familjen kommer vara där och det kommer bli så oerhööööört mysigt! Imorgon ska jag även träffa min bästa Mattias och fika, det kommer också blir supermys, jag känner att det kommer bli en grym helg må jag säga - melikemelike.



Just nu sitte jag och äter Mandelbiskvier, då tänker jag på min fina mormor <3
Nu ska jag även kolla hårfärg så Carru kan köpa färg inför nästa vecka, LOVE!

.. don't live faster than your angels can fly,

Ännu en dag då solen skiner, tackar och tar emot, tacktack.

Vad är det nu, femte dagen som solen skiner på oss här i Stockholm? Jag får ju minst sagt säga att jag är ganska nöjd över det fina jobbet solen gör just nu, påsken ska ju bli bra med sägs det, go the sun! Idag var det ännu ett matteseminarium som var ganska meningslöst, eller det var ju bra till viss del eftersom jag började skriva på min begreppskarta som ska in nästa fredag - progress! Jag har verkligen haft en produktiv dag, först grupparbete där vi mest pratade om föda barn och hur hemskt det är haha, sen matteverkstad, sen åkte jag till min praktik för att lämna ett ynka papper, eftersom skolan vill att man gör det. Men på vägen hem, käranån! Jag åkte buss från Farsta och bakom mig satt en tjej som snackade huuuuur högt som helst i mobilen och det kändes som jag lärde mig allt om hennes liv under den 30 minutersresan. Hon snackade med sitt ex, som hon fortfarande var kär i och han var uppenbarligen inte kär i henne längre "varför är du så känslodöd?! Du behandlar din dotters mamma som skit!", ja just det, de hade ett barn ihop. Men fy! Hon började gråta sjukt mycket också, och jag hade ingen musik på hela resan. Och jag fick sån lust att vända mig om och be henne och lägga på luren och säga "du, han vill tydligen inte, SLÖSA INTE TID! Det kvittar vad han lovade, han sa det bara för att hålla kvar dig tills han inte vill mer, struuuunta i honom o sluta gråta över en sådan fjant". Ojoj, vad det kröp i mig mot slutet, för varför ska man hålla kvar i någon som inte ens vill vara med en, det blir ju nästan pinsamt ju? Fastän det är svårt blabla, jaja, men tro mig det går över och du kommer hitta någon som älskar dig över allt annat och som verkligen gör allt för dig. Det gjorde jag.
"You touched my heart and then gave me yours
I was so afraid I tried to ignore
All the butterflies, taking me over
We are anything, but unremarkable
We found things, that we had given up on
We found love, oh yeah"



.. don't live faster than your angels can fly,

Det trodde jag ju inte, men yeah.

Jag trodde att min lördag skulle bli en superbajsdag, för jag vaknade redan vid 09.00 och kunde inte somna om, Johnnie skulle fixa med bilen och träna så jag blev ilsken för att jag skulle inte ha något och göra. Fast det blev ju verkligen tvärtom, jag och Klara drog och sola på solariet, jag tog 25 min medan Klara gick all-in med 30 min! Jag har ju solat förut på det stället så jag vet att det verkligen tar på huden, men Klara körde ändå! BÄÄM! Såg ut som hon varit utomlands i en vecka! Men vi gick därifrån lite brända och nöjda för att vi inte var några blekfisar längre. Vi åkte hem och fixade oss för att sedan åka till Heron City faktiskt. Det är första gången jag är där för det ändamålet vi hade - speeela! Vi körde lite airhockey, någon dans/hopp-sak och motorcykel, medan våra män körde några skjutspel istället. Men vi avslutade vår vistelse med bowling (som var sjukt längesen jag gjorde) och sorbetglass. Därefter drog vi hem till soon-to-be-Wennerlund-familjen, alltså Jens&Klara. När klockan blev sent traskade jag och min finaste man hem i nattmörkret och jag insåg att det var en helt underbar lördag, spenderande lördag, men underbar. Älskar mina nära&kära.
.. don't live faster than your angels can fly,

Sanning,

You Are Loved (Don't Give Up) - Josh Groban
 [...] Don't give up
It's just the hurt that you hide
When you're lost inside
I, I will be there to find you

Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I, I will shine to guide you

You are loved
Don't give up
It's just the weight of the world
Don't give up
Every one needs to be heard
You are loved

”Varför söker ni den
levande bland de döda? Han är inte här,
han har uppstått.”

.. don't live faster than your angels can fly,

Vem uppfann "springandet"?

Ännu en dag i skolan som var till en viss del rörig och ibland "relevant?", men det klarna en del får man ju säga. Nu vet jag hur jag ska göra min begreppskarta, det var inte så svårt som man trodde - skönt! Men när jag traska mot bussen såg jag hur den sakta med säkert saktade in och jag började springa - DÅ! Då kände jag att det hände något i knäet/knäna, dumma knän! Och nu har jag ont när jag går i trappor och framförallt ska resa mig från en toalett, mina knän älskar inte 90 graders vinkeln nu och belastning. Wiho! 21 år gammal, snarare 61 år! Jag får väll erkänna att jag inte är så tränad och så, men jag är ju minsann smal, borde väga mer egentligen. MEN! Mina knän är gaaaaanska svaga och konstiga! Så det blev inget tränande idag, inte för att jag älskar att springa - snarare hatar, men hade varit skönt att träna lite, men najnaj, knäna har bestämt sig för att vila idag. Fast det gör ju ingenting, då kan man ju passa på och plugga - KAATCHING!

Jag måste bara nämna hur otroligt underbara Emelie och Kaidi var idag i skolan, asså jag dog nästan av skratt - på riktigt! Äh de två är så sjukt roliga - made my day! "En riktigt farmWOMAN! & Grupp7" haha! Lovely!

.. don't live faster than your angels can fly,

Tänka sig, gott folk!

Dagen idag har än så länge varit väldigt soft, lyssnar på grym musik på högsta volymen och bara njuter av livet får man allt säga. Måste bara påminna om hur mycket jag älskar min Johnnie - på riktigt! Finns ingen bättre än han, så tack&lov för sån tur jag lyckats ha. Jag ska bjuda på god middag idag för min make, tror han blir lycklig. Men innan dess ska jag leka hemmafru o städa lite, och leka plugghäst - måste läsa lite inför onsdag - JIPPI! Jag lär ju skriva senare ikväll så synes som man säger.
.. don't live faster than your angels can fly,

MASTERPIECE,

Idag har vi haft underbar middag bestående av köttbit, klyftpotatis och Jensen's Böfhouse Favoritsås och sånt - våra magar blev glada får man allt säga. Efter middag tog vi båda en söndagsnap och det var verkligen underbart, jag sov en extra timme längre än Johnnie, men drömde lite konstigt så jag var glad att han kom in och väkte mig. Då möttes jag av Ben&Jerry's <3 då blev min mage ännu gladare.
Denna väggen blev jag ju gaaaaaaanska sugen på,
Erkänn att man blir sjukt inspirerad av den?! Åh, vill inreda meeera!

Nu ska jag faktiskt kolla på resa till Örebro, för vi ska ju dit och fira Påsk med la famillia.


.. don't live faster than your angels can fly,

Vad håller du fast vid?

Har tänkt på en sak som varit ganska tydlig för mig under en tid nu.. Vad är det för minnen och händelser i mitt liv som jag håller fast vid "omedvetet", fast jag anser medvetet att jag definitivt inte håller fast vi dem?! En annan sak som jag har känt på sistonde är "hur länge ska det definiera mig?". Ja, jag har mina erfarenheter och saker som varit tunga för mig att gå igenom och som har idag gjort mig till en starkare kvinna, men hur länge ska det definiera den jag är idag? För jag menar den jag är idag är ju inte samma person som gick igenom de händelserna och man kan ju inte definiera sig genom gamla händelser livet ut, för det kommer ju nya händelser hela tiden. Som exempel "Nej, jag dricker inte längre", just det sista ordet av den meningen "längre". Jag kan ju svara istället "Nej, jag dricker inte", varför ska jag referera till det gamla jag? Man vill ju inte låta som någon "broken record", haha låten jag lyssnar på just nu har den titeln, passande. Nämen det slog mig så tydligt, att vad är det jag refererar och definierar mig med?! För ibland kan man ju höra på människor som håller fast vid de gamla minnena och "omedvetet" går förbi de nya händelserna och stirrar blint på vad han eller hon gjorde då för några år sen och låter sig fortfarande idag påverkas av dem, medan de går kanske miste om det som händer just nu istället. Så vill jag inte bli! Det som har hänt, det har bannemig hänt! Varför lägga ner energi på gamla minnen? De minnen du håller kvar vid, håller du även liv i, kom ihåg det!

Jag är så tacksam för det jag har i mitt liv nu och jag vill inte ändra det på något sätt och vis, jag är lyckligt gift - fastän några aldrig trodde vi skulle vara just lyckligt gifta, jag har ett vackert hem där jag känner kärlek och trygghet, jag har en underbar man som verkligen älskar mig något oerhört. Vad i hela världen kan man önska sig mer? Det som har hänt i mitt ännu kortvariga liv, jag menar jag är bara 21 år, har format mig till den jag idag och jag är tacksam måste jag säga. För idag är jag minsann en grymt awesome person som verkligen säger vad hon tycker, haha. Nämen, jag är glad över hur jag har kunnat utvecklas genom de olika erfarenheter jag haft och bli vuxen (nästan för vuxen ibland), men de ligger i dåtid och de ska ligga där, och nu är det NUtid och framtiden som är i fokus. Inget mer "nä, det gör jag inte längre/slut med det" utan "nej det gör jag inte!", och inget "tänk om..", de finns inte. Jag har allt jag kan begära och lite till. Love, godnatt.
.. don't live faster than your angels can fly,

By The Way,

.. för att kunna se den nya designen så uppdatera min blogg, eller tryck på
knappen "F5" längst upp, då ska det nog funka, om det nu inte funkar för dig så att säga ;)

GLITTER-EAGLE-PUNCH!
.. don't live faster than your angels can fly,

Bara..?!

Maken och jag har precis kollat färdigt en film, blev bannemig Gullivers resa, söt film, har sett den nu, men inte mer. Ah, en gångs film typ. Och klockan är ju bara lite över 22?! Känns snarare som om den var typ 24. Idag har vi iallafall varit och kollat på SAAB's utställning i Nacka - Johnnie ville hemskt dit och om vi ska ha en ny bil ska jag minsann vara med och bestämma, Jens hängde med och körde vår bil. Eftersom vi inte har något körkort nu, men vi har fått besked att Johnnie får tillbaka det den 20de Juni - håååållut! Sen var Lisbet&Morgan och deras underbara dotter på besök, Jens&Klaras hund Emil var här med. Och ni skulle sett det! Den lilla solstrålen bokstavligen sprang efter hunden och han var fullständigt vettskrämd, han sprang till Jens helatiden och hon blev frustrerad och grät för hon inte kunde bära på hunden som om han var ett gosedjur :) Det var minst sagt lite gulligt, haha! Det har varit en mysig lördag, precis lagom, jag hade egentligen ingen lust att träffa någon annan idag, liksom hem till någon & hänga. Så det har varit precis lagom idag, och nu såhär på kvällskvisten är det hemmamys med maken min - lovely! De enda nackdelen är att jag drack lite för mycket rootbeer så jag har ont i min lilla mage, illa, men det var så gott så jag var liksom tvungen. HA DET SUPERBRAAUU! kïss.
.. don't live faster than your angels can fly,

Äntligen blev det klart,

Idag har jag varit ledig och jag har verkligen varit ledig idag, gått i mjukis hela dagen o fixat bloggen nu på eftermiddagen. Tyckte det var dags för en ny look nu när sommaren snart kommer, så vad tycks? Sen efter vi varit i Turkiet kommer det bli en mycket roligare header. Det var en sån där "gratis-bloggmall" som jag ändrat om själv i, blev ändå ganska nöjd (eftersom jag är ingen bloggnörd på det sättet, fattar typ inget om koder). Men nu gott folk vill jag önska er en god kväll för det ska banne mig jag ha, ska fixa lite god mat och se på film och dricka lite gott, GO'KVÄLL! pusspuss
.. don't live faster than your angels can fly,

melajk!

Jag förstår inte hur det är möjligt. Jag är verkligen helt seriös, inget sånt där "nämen den var så dåålig, hihi tack ååh jag är choooooockad *blinkblink*", utan jag var verkligen 100% att min tenta var en av de sämsta någonsin, men idag fick vi tillbaka betygen. C! Jag såååå tacksam för att hon var snäll när hon bedömde, för tro mig den var verkligen inte ett C i min bok. Men tacka&taemot - jajaja!

Ja just det, skulle ju inte på klassfest igår. Men aaaaasså. Det strula så mycket med tågen på vägen hem att det sluta med att jag, Ponnie och Anna Gerrbo som vi stötte på tåget, tog en taxi ihop hem till Handen. Sen när jag var väl hemma skulle det bli stressigt och hinna med allt som skulle hinnas med, och tågen var fortfarande bajs, så jag orkade inte riskera att man skulle få en massa strul när man skulle hem. Men jag lovar, som E, K, L gör med, NÄSTA GÅNG! (:
.. don't live faster than your angels can fly,

Everybody know I'm a ..... MONSTER!

Usch vad jag inte gillar de drömmarna. makes me cräzä! Men NU är jag vaken! Får nog ringa älskling och be honom påminna mig varför han älskar mig haha. Ska fixa lite innan skolan börjar sen blir det Konradsberg 3 timmar för att sedan dra hem & fixa sig inför KLASSFESTEN, jag har dissat dem varje gång men tänkte nu måste jag minsann gå, tredje gången gillt som man säger. Så vi seeeeees bloggen. kiss
.. don't live faster than your angels can fly,

Nytt.

Jag har precis färgat håret, hemma själv, och det blev faktiskt sjukt bra tror jag. Du får se bild sen ;) Men detta är bara en hårfärg jag ska ha tills maj, för då blir det sommarhåret och dess alla ljusa färger som tar över, så detta är bara något som livar upp tillvaron fram tills jag ska färga och slinga på riktigt, för mitt hår har ju minsann växt så mycket så jag hade fått en fin utväxt, MEN inte nu! Min man kommer hem snart, han kommer nog bli glad får jag allt gissa på ;)
.. don't live faster than your angels can fly,

muuummma!

Just det, detta var min helg, MYS!

Vart hemma hos Klara&Jens,
.. don't live faster than your angels can fly,

Påskelajnen.

Inte riktigt ännu, men detta är; EVERT <3

med en fin tofs där på sidan haha.
.. don't live faster than your angels can fly,

whuppilipoop?

Jag har bestämt mig, det blir inget rött hår - SORRY BABE!, men asså, den röda LÄCKRA&KAXIGA färgen passar mer om jag skulle vara singel och fortfarande ragga runt och vara lite sådär "ung&dum" eller som jag kallar det "allmänt charmig". Det är liksom en grymt livlig och bubblig färg som får en att agera utifrån färgen - alltså vara sjukt bubblig och lekfull. MEN! Nu är jag minsann gift (som jag är otroligt lycklig över och vill aldrig ändra) och jag ska utomlands i slutet av sommaren och det är ju minsann riiiiiiktigt snyggt att vara bajsbrun med ljust hår eftersom då framhävs det bruna ännu mera. Sen en viktig faktor är ju att jag velat bli ljushårig ett bra tag nu och min klänning som jag ska bära på Klara&Jens bröllop skulle verkligen inte passa med det röda håret. Så nä, det får bli ljust hår som är långt och spikrakt - MELAJK! SUMMER HERE I COME! Dock måste jag köpa en ny locktång inför alla bröllop man ska på, måste ju minsann ha en romantisk look. Eller kanske man ska ändå vara brunette-brunett? Nä, får se i Carro's alla tidiningar imorgon, om alla kan vara friska imorgon?!

Ah, om alla inte hunnit bli supersjuka tills imorgon ska jag ha en shoppingdag med brudarna medan våra män ska umgås hemma och "rädda världen" som de säger. Sen ska vi snacka om håååår och färger och Klara ska börja kolla på bröllopsfrisyrer - mys! Nu börjar det verkligen bli på riktigt, asså Klara och Jens ska gifta sig i maj. Ganska snart!

Nä nu måste jag nog gå och äta lite brunch får man ju kalla det vid den här tiden, sen hoppa in i duschen och fortsätta med dagen, har lite ärenden hit och dit. MEN! ett stort MEN! Det är världens mest tråkigaste och dystraste väder utomhus idag, verkligen ett sånt väder som utstrålar "gå o lägg dig i sängen igen". Men jag trotsar och ska ta mig an den här dagen. BAAAJBAAAJPUSS.
.. don't live faster than your angels can fly,