Helgens avslutning,

Hela fredagen och lördagen var fullspäckad och höll full tempo. Men igår hade vi möhippa för Klara, det blev sjukt bra! Så det blir en bildbomb i detta inlägget från gårdagen. Men vi hade traditionell busigheter på stan, och olika uppgifter som hon var tvungen att göra, sen hem till Carru och massa snack och mys, därefter drog vi till Vapiano och åt middag och ännu mer skratt och snack! Lyckad heldag och kväll!



Men nu är det en ny vecka med nya tag, och denna veckan ska mitt fulla sinne ha fokus på praktiken och "projektet" jag ska fixa. Men jo, i can do it! Jag hittade ny musik idag som gör mig lycklig, heeeeelt underbart! :D Så denna veckan kommer gå superbra, ska försöka börja på min tenta med så jag kan njuta helt av att vara nere i Helsingborg nästa vecka igen - LOVELY! Ha en bra kväll och HEJA SVERIGE!!!!!! PUSSPUSS
.. don't live faster than your angels can fly,

Älskade huvudvärk, vi sågs ju nyss?

Migrän är min bästa vän - älskar han! Men den här omgången av praktik har verkligen inte gått som jag vill, jag kommer verkligen inte på någon bra idé på projekt man kan göra?! Eller det jag försöker ta upp  något men de nappar inte på det, eller för en stund men sen rinner det bort. Det ska vara spontant men ändå ett projekt som ska dokumenteras blablabla.. Äh. Nästa vecka kommer bli hardcore kan jag ju säga. Det är inte så roligt att ha så mycket samtidigt som praktiken, jag kan inte riktigt fokusera med alla "måsten". Men nästa vecka har jag inget planerat mer än att få till ett litet projekt så jag kan göra min examination. Har du någon idé till nåt matematiskt projekt med 3-4åringar - feel free! Typ ingen inspiration, eller snarare fastnat? Men nästa vecka då finns inga måsten, då kör vi! Sista veckan, yeah! Framtida-pedagog-Johanna, i can do this! (Lite egopepp!)

Igår fyllde min karl år, grattisgrattis, han blev närmare bestämt 33 år gammal. Barnen på förskolan tyckte det var gammalt, njo kan man kanske tycka när jag bara är 21 år, men ack vad han är snygg&underbar. Han är verkligen perfekt och jag är så tacksam över att jag är gift med honom, he's aaaaall mine. Puss på honom!
.. don't live faster than your angels can fly,

Gnägg, gnägg.

Zebra i Texas! Najs! Lillebror hängde lite med denna <3

.. don't live faster than your angels can fly,

Nu kör vi, it's ON!

Ännu en söndag som gått, och ännu en vecka som gått förbi i flygande fart, en ny måndag som kom alldeles för snabbt. Nu är det bara två veckor kvar på praktiken och därefter en tenta man ska få ihop, det klarar vi! Att prata om vädret är tråkigt och ja blabla, men jag måste bara få uttrycka min glädje över det jag läste i tidningen angående vädret inför denna veckan, sol, sol och sol! Min första vecka på praktiken var hård får jag allt säga. Första dagen var ju så typiskt att det snöa, "hej, vi är i maj månad?", jag var sjukt påklädd med mössa och hela köret. Så därför tänker jag vara så tråkig och säga att jag är superglad över att sommaren äntligen kommer nu. Annars då? Hjälpte storebror att flytta igår, han är ju bara för rolig. Packat ut alla hans stuff, åker upp till lägenheten och nycklarna funkar inte! Calle fick typ panik, haha! Men givetvis var vi i fel hus, så det vara bara till att åka ner igen och packa in allt på släpet igen - Calle i ett nötskal! Det gick bra till slut. Sen åt jag en superäcklig pizza (väljer ALLTID fel pizza när jag äter just pizza med Ponnie och Jensan) och seeeeeen kom mina föräldrar hit! Lovely, det var dock en väldigt kort och snabb visit här uppe, pappa hade möte här idag, så de har redan åkt hem nu. Asså gott folk, sommaren är typ sjukt nära får jag säga. Om tre veckor är jag friiiiiii, typ. Denna månaden kommer dock vara sjukt späckad och biiiizii, praktik - hitta på något lyckat projekt, tenta, bröllop, fira bröllopsdagen osv. Jag känner att jag typ inte haft något liv denna veckan som gått, asså här på bloggen, så ber om ursäkt på förhand om jag kommer vara sämst på att uppdatera denna månaden, men jag lovar att försöka vara duktig. För nu ska jag myyyyysa med babe, pusshaj!

.. don't live faster than your angels can fly,

Resultatet av håret, melajk!

Det är ännu bättre i dagsljus! Läckert!


.. don't live faster than your angels can fly,

Give Me Everything,

Den låten, ojoj! När beatet i refrängen kör igång, det enda jag kan tänka på är Turkiet och vår resa dit som man längtar gaaaaanska mycket till. UNTSUNTSBABY! Nu är det tre veckors praktik som gäller och jag hoppas och ber att det ska vara fint väder så jag kan passa på och bli brun, "suuuulen, sula på mig!". Jag har typ inget att skriva eller uppdatera om idag, så haaaaaaaa en bra kväll, kiissäs!

Får bli en bild från min lilla photoshoot på Landet, BAJBAJ!

.. don't live faster than your angels can fly,