Jag blir knäsvag, mums på honom! <3


han är verkligen min sthlms-prins <3 så otroligt snygg får man säga!
.. don't live faster than your angels can fly,

Idag saknar jag dig extra mycket Nonna.

Mina två största förebilder är två kvinnor som jag blivit välsignad med i mitt liv, nämligen Monica Rasmusson och Jeanette Hedberg. Den bästa Mormorn och bästa Mamman. De utstrålar verkligen styrka för mig och jag vill efterlikna dem i allt jag gör. Det gör faktiskt helt ärligt ont i mig när jag tänker på att hon inte kan vara med mig fysiskt när jag vigs, men jag kommer befinna mig på den mest heliga platsen här på jorden och jag vet att hon kommer vara där och le tillsammans med min familj. Fy vad fantastiskt det är med den gåvan vi har fått, vi kommer mötas igen. Familjen är verkligen det viktigaste här på jorden, allt annat är skit samma. Så tacksam över att jag insett hur mycket familjen betyder, alla mina släktingar, det är inget jag tar för givet längre. Tänk vad ens familj är villig att utstå och gå igenom, de finns där och stöttar en igenom alla stormar på de vildaste haven man kan tänka sig. Jag är otroligt stolt över min familj&släkt! Allt min mamma och pappa fått utstå, jag kan inte tacka er tillräckligt över hur starka ni varit. Och Nonna.. jag vet att du finns där, du finns i mina tankar var dag. Du hade nog älskat honom. Älskar och tackar er!

Och att se dig i ögonen och se hur de tåras upp när du bara tittar på mig med den renaste lyckan och förklarar hur du känner, när jag vet att du aldrig annars gråter.. du får allt här i världen att försvinna, du stannar tiden, du får allt att kännas rätt, Du är rätt. - forever yours, sjs

.. don't live faster than your angels can fly,

Smakar salt.

.. åhhjälp vad musik kan locka fram känslor&tankar som man begravt.
What a rollercoaster i've been on dear!

"Don't ask me why I'm crying
'Cause when I start to crumble
You know how to keep me smiling
You always save me from myself"
.. du är mitt allt.

.. don't live faster than your angels can fly,

It's you and me baby!

Som mamma säger, "Det känns som sockerdrickan när jag tänker på framtiden." EXAKT!
Usch nu snöar det i hela Sverige, vilken tur att jag inte behöver lämna min dörr någonting idag, ledig vilket ledde till att jag var uppe halva natten och kolla upp saker inför framtiden. Fy när man försöker och sova och sedan skulle råka tänka på bröllopet surrar hela huvudet och man får så många idéer man måste kolla upp. Men yes blev en liten sovmoron idag, lovely! Usch va de snöar och blåser! Hittade La Roux idag och fy vad jag har tänkt på den låten sen jag först hörde den, men idag hittade jag henne, det är LOVE-LY! Livet leker helt enkelt. Och nästa vecka åker jag ner till Hääälsingbörg för att bli lite ompysslad och familjen, sen blir det Bröllopsmässan med mumitsa och bleka håret <3 bröllopbröllopbröllopyesyesyesidoidoido!

.. don't live faster than your angels can fly,

ALLT JAG VILL SÄGA; JAG ÄR LYCKLIG!

<3

.. don't live faster than your angels can fly,

alltid där,

".. men jag ser ju bara en persons fotspår i sanden där, vart var du då jag hade det som jobbigast? Det var då jag bar dig på mina axlar istället.."
.. don't live faster than your angels can fly,

Johnnie's lilla älskling



"Bortskänkes en fin bock. Tyvärr kan han inte vara kvar på gården, men letar efter ett nytt hem. God uppfostran och mycket kärlek och ge. Skänker bort honom eller byter honom mot en annan bock, finns i Haninge"

Johnnie blev störtförälskad i sin lilla bock och ville så gärna hämta honom, det var ju så näääära liksom, här i Haninge där vi bor. Han blev så ledsen när han insåg att han inte kunde uppfostra en liten bock i sin lägenhet. Han drömmer om sin lilla ögonsten varje natt! Han tänkte döpa honom till Einar-the-Gullefjun, How sweet isn't it?!

HAHAHAHAHAHAHA, jag är så elak! Sen jag hittade den annonsen har jag drivit med honom, han är inte lika road som mig. Usch vad han är bra som orkar med alla mina hyss :) <3
.. love you, sjs!
.. don't live faster than your angels can fly,

Gott folk,

noshame ..
Over and out, Godnatt!

.. don't live faster than your angels can fly,

Fool for you,

Imorgon börjar skolan igen, på riktigt. Det känns underbart att det äntligen drar igång igen, tydligen en ganska tung kurs nu. Men skönt, får tiden och gå och jag ska för en gång skull verkligen försöka skaffa goda rutiner. Min plan är att hänga på bibblan cirka två timmar om dagen, vare sig det är skola eller ej, det finns alltid något att plugga på. Sen ska jag peppa mig att börja träna och äta rätt, det går inte och leva på skräpmat och skippa frukost och annat som jag gjort nu ett bra tag. Det sköna med om jag börjar träna är att Johnnie kommer peppa mig och ta mig till gymmet varje dag, vilket gynnar mig OCH honom. Då kan han träna varje dag som han egentligen vill, win-win-situation. Det är nu mitt nya liv börjar! Dags att införskaffa goda rutiner som skall följas varje dag. High Five för goda rutiner!

Jag mår allt bättre och bättre nu, tror att mitt välmående påverkas ganska starkt utav stress och oro som jag upplevde förra veckan. Nu kommer illamåendekänslan någon gång om dagen istället, om man pratar om sånt jag känner mig stressad över. Skönt att jag kan känna mig mer lugn, typ nu känner jag mig hellugn, skööönt! Jag tror att jag är på ett sånt stadium att jag vill allt ska fixas nu nu nu, men jag måste chilla och tänka på att det är ju ingen stress egentligen. Chillidilla lite! Som mamma säger: "du kan ju inte bränna ut dig redan nu, andas." haha. Kommer definitivt bli en händelserik vår och mycket planering, gotta love it! Tillexempel,

Måste fixas:
- Bilder till inbjudningskorten
- Inbjudningskorten
- Nytt pass till honom
- Säga upp lägenheten (ta med Jensan)
- Skaffa träningskort
- Åka till Skåneland igen <3
- Ringa om kapellet+templet
- Ringa släktingar angående Minglet
- Middag med båda sidors föräldrar
- Bleka håret och klippa
- Inte glömma och plugga!
- Äta rätt och bli mer frisk&kry
- Smekmånad, nu eller vänta?
- IKEA <3 !!!
- Mottagningen uppe i Stolleholm, planering?!
.. och mycket mer, alltså wooooh!
- Hello to new me! Future Mrs. Stenberg, how do you do?

.. don't live faster than your angels can fly,

Gabriellas Sång

"Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans"

.. don't live faster than your angels can fly,

"You have no power over me"

Ha.. Tänk att Labyrinth också var en av hans favoritfilmer när han va yngre. Men det är sant "you have no power over me" som hon i filmen säger till mästaren, och då hävs allt och det går tillbaka till de normala, den enkla lilla frasen löste hennes problem som hade hållt på i mer än ett dygn. Simpel fras, men så sann. Jag har bestämt mig för att inte älta och bry mig angående vad vänner som tycker det hela är ett misstag. Varför ska jag bry mig om det? Så slut på de nu! Jag är en person som vill att de ska va lugnt på alla håll och kanter, det är omöjligt att "pleasa" alla just nu. Jag vill vara konfliktfri och universums hjältinna. Men jag får inse att det går inte, kan inte sitta och försöka lösa allt, därför "you have no power over me".

Så från det till något helt annat, jag ligger hemma i sängen fortfarande och kollar planeringen inför nästa vecka och nästa kurs. Jag har sen i onsdags eller torsdags haft en huvudvärk och konstant illamående varje dag och hela dagen, and belive me im not pregnant. Jag kolla upp lite igår om folk som haft samma sak och de kunde gå runt med problemet i flera månader utan att läkaren kunde sätta fingret på det. Det kan ju vara allt, kristall i örat som irriterar och rubbar "balansen", migrän, magkatarr osv. Tror det också beror på att jag har känt mig stressad på alla plan den senaste tiden, låtit stressmoment bita på mig som jag kanske inte skulle ha låtit bita på mig. Men ouff! Jag kanske är käsnlig för stress, och i och för sig.. dålig sömn och oregelbunda mattider. ORSAKEN: tar inte hand om mig helt enkelt haha.

SNART FÅR MIN KÄRE VÄN INGA SIN LILLA PLUTT TILL VÄRLDEN <3 Så sant så, hon skall snart deliver! Jag är så glad för hennes skull och tycker det är bajs att jag bor här uppe och inte kan vara där riktigt, men jag får ta nattbussen haha. Sen en annan GRYMT AWESOME nyhet är att MATHILDA <3 flyttar upp hit väldigt snart, och jag är otroligt lycklig över detta. Juicy J needs Marvelous M, kusin-vitamin! Yeah, känner att det får bli en tripp ner till Skåneland igen (måste fixa håret med) och få umgås med alla babes där nere. Im greatful for everything i got.

.. don't live faster than your angels can fly,

Du och Jag mot Världen, verkligen!



JAG BRYR MIG INTE! SORRY MEN STÖDJER DU DET INTE, hållkäftdå!
Nu idag bekräfta du hur lyckligt lottad jag verkligen är som har dig. Det här ÄR rätt, jag känner det! Och tro mig detta är inget jag skriver bara för att vara gullig mot min blivande, så att du ska tänka "naew nykära" utan det är verkligen det jag känner. Något som du aldrig normalt gör, men du gjorde det. Nu känner jag verkligen att detta är det rätta, du verkligen finns där för mig när det är jobbigt och mörkt. Detta är något större än att bara vara "kär & galen". Jag menar det verkligen, du är allt! J, forever yours to be forever and ever...
.. don't live faster than your angels can fly,

Harmonisk är allt jag kan säga.

Precis, harmonisk är det ordet jag kommer på när jag tänker på hur min tillvaro känns nu. Om man bortser från skolan såklart, men efter fredag då blir jag det fullt ut (hemtentan inne). Efter att ha berättat till alla som man fasade att berätta till känns allting så mycket lättare, jag menar, de kvittar ju vad de tycker. Sen känns det så skönt med alla de som grattat och jag känner värmen från alla, speciellt honom. Jag trodde inte att man kunde känna sig så lugn och fri från all slags oro i världen som jag känner nu och inför framtiden.

Och att jag väljer en väg tillsammans som innebär att vi kan leva tillsammans för evigt gör att det känns ännu bättre. Något jag har saknat, som jag alltid tyckt att ett förhållande ska innefatta, är att man känner att man vill bli bättre för honom/henne. Han får mig känna att jag vill kämpa och bli bättre för honoms skull för jag känner att han är villig att kämpa och offra desamma för mig. Jag behöver någon som är villig att offra lika mycket som jag, med andra ord; Allt!, och någon som kan ge mig motstånd, någon som jag inte kan förutspå eller bli uttråkad av. Kaaatching! Uschja, vad det känns härligt bra det här är allt man kan säga.
.. forever yours soon, puss s.j.s

.. don't live faster than your angels can fly,

"Sandra Johanna Hedberg, Vill du gifta dig med mig?"


Förlovningsringen - JA JA JA! <3 It's perfect, and you are perfect <3
Men något som är grymt minus nu idag är att jag för en halvtimme
sen fick VÄRLDENS MIGRÄN! Aldrig haft en sån här intensiv huvudvärk
till&med mår illa, :/ MEEEN jag är ändå lycklig :) <3
.. don't live faster than your angels can fly,

"Right, babe?"

Ringen har kommit, väntar på att Johnnie så ska vi åka in till stan o hämta den, middag kanske? Jatack! IIIIH! miiiin ring has arrived :D <3 mina små diamanter och safirer is heeere babe :D

Usch vad jag älskar honom, han är verkligen allt!
.. don't live faster than your angels can fly,

HAHA RAAAANDOM!

 
Asså något som är sött är helt ärligt dagen innan Julafton när hela familjen hade precis kollat på en film och jag satt på golvet och såg pappas fötter och mjukisbyxorna låg sådär perfekt över hans lååånga fötter. muahaha! Sen har vi en annan herr som VERKLIGEN är söt i mina vantar, allt han gör i dom vantarna blir så sött. never take them off! Haha varför detta kom upp var för att jag hittade bilderna på min mobil nu lte efter, och jag har verkligen skrattat åt detta.  LOVELY :D

.. don't live faster than your angels can fly,

Ni är verkligen bäst asså!


Under mitt jullov och vistelse nere i Helsingborg åkte jag och Pappa ner till stranden för att bara prata och filosofera om livet och mina tidigare och kommande händelser. "Kolla vad vackert det är, det är ett tecken". Något som jag upptäckt är att det har varit fint väder sen jag och Johnnie tog steget och "hoppade". Tyckte de va lite sött :) Men ouff vad jag vill åka hem till föräldrarna igen och havet för att hämta nya krafter igen. Ni är helt enkelt bara bäst! <3

.. don't live faster than your angels can fly,

Honey-honey!


Idag ska vi fixa smekmånaden :) APOLLO NEEEEEXT!
Och luncha med Mattias som kommer upp för en timme.
.. älskar dig <3
.. don't live faster than your angels can fly,

Just Lovely!

Min lilla carzy'n'äkta stockholmare <3
Jag är verkligen lycklig!

.. don't live faster than your angels can fly,

"Du och Jag mot Världen babe"

Som vissa kanske redan hört från rykten här och var gick jag praktiskt taget från singel till Förlovad, yes you heard right. Vi tänkte "äh vi skippar ett steg, skit i vara-ihop-delen". Och nej detta är inget som vi bara kände för att göra och go wild'n'crazy, detta är genomtänkt som många kanske har svårt att förstå. Det här är inget för att komma över någon annan eller såra någon, utan det är; Johanna Hedberg+Johnnie Stenberg=TRUE! Blandade responser på det här, ja! Men vem säger hur lång tid det ska få gå innan man får gå vidare och stadga sig? Vem får inte ragga, vem säger att man blir "forbidden fruit"? Man kan ju inte hålla tillbaka sin lycka på grund av att det inte passar sig enligt "spelreglerna". I dessa fall får man tyvärr vara lite egoistisk, det gör ont men livet går verkligen vidare. Ursäkta för att vi inte spela enligt "reglerna". Klart vi råka hoppa över ett steg, men äsch!

Men sen.. jag ifrågasätter väll inte dig, varför är du ihop med henne, varför skaffar du barn nu, varför är du blond och inte brunett, varför är ditt liv så mycket mer intressantare än mitt? Du kan väll utgå från att det här kommer bli underbart och toppen och stötta mig istället. I mean, Who are you to question me? Jag väljer inte åt dig!

Sorry, men jag är gaaaaanska feed up med att alla snackar med varandra men inte med mig, folk säger "jag är så trött på skitsnack", hur skapas skitsnack? Jo precis så, snacka om sånt man tror sig veta allt om men man pratar inte med den direkta källan. Klart sen är det ju löjligt av mig att skriva om det här på en blogg.

Nu ska man inte tro att det bara varit dålig respons på det hela, det är otroligt många som är glada. Så förlåt om det framstår som det bara är pest och pina för så är inte fallet. Men de blev så mycket på en gång så ville bara skriva av mig.

Men gott folk, jag är lyckligt förlovad och jag mår så otroligt bra när jag får vara med MyLittlePonnie/Johnnie. Varför ska man vänta när man känner att det är det rätta? Vi alla vill hitta lyckan och jag har gjort det. Jag har allt skaffat mig en riktig rentvättad Stockholmare. Jag visste att du var mer än bara något "fling", du är så mycket mer, you're the world. Han är allt jag vill ha, du är bäst <3 i really do love you babe, det är verkligen du och jag mot världen.

.. don't live faster than your angels can fly,

.. du,

I did some of the jump babe!
.. grymt äcklig film btw måste jag säga, Paranoral activity

Nä nu blir de mer skräckisfilmer, mumsmyspys!

.. don't live faster than your angels can fly,