Strålande sol och inte ett enda moln,

Men jag är sjuk, så det blev inget jobbande ute i solen idag för mig, seeegt. Men det kommer fler soliga dagar då man kan vara ute och njuta, jobbandes eller ej. Jag älskar verkligen sommaren och i måndags hittade jag min favoritplats här i Stockholm - Fjäderholmarna (lägger in bilder sen). Helt perfekt liten mysig ö. Jag insåg att vi måste utforska Sthlm mera och hitta fler öar, vilket det finns gott om. Verkligen supermysigt - helt perfekt! Helgen bjöd på Midsommarfirande och den spenderades i Tyresta By och därefter hemma hos Jens&Klara - heeelt mys det med! Det har helt enkelt varit en mysig weekend med vänner och familj. I lördags gick även familjen runt i Gamla Stan och bara njöt av det goda livet! Äh, här kommer lite bilder från midsommar istället, puss.







.. don't live faster than your angels can fly,

Ack,

Precis städat klart, magen har redan fått mat, och jag avnjuter en Coca-Cola samtidigt som jag lyssnar på lite soft musik. Livet är ganska soft asså, honestly! Jag är verkligen impad av mig själv att jag inte känt en enda gång varje morgon nu som jag gått upp (på mitt SOMMARLOV!!) för att gå till jobbet, det är ändå 06.30 som klockan ringer. Men jag har alltså inte känt "åhnej, jag vill ligga kvar" en endaste gång ännu, vilket är ovanligt för mig. Så highfive till mig!

.. haha, nu pallar jag inte blogga, började skriva detta inlägget typ lite över 20.00, men råkade snacka med världens bästa mamma typ i en timme istället, tills nu så att säga :) SÅ HA EN BRA KVÄLL!
.. don't live faster than your angels can fly,

När ska det vara över?

Denna kursen som jag trodde var avklarad, näänä.. Mer saker som måste fixas! Måste kontrollera med Handledaren på VFU om hon verkligen skickat in och kryssat för mig som godkänd eller inte. STRULSTRUL! pliiismakeitstop! Sen har ju skolan kommit på den underbara idén att man ska lägga in allt på Mondo med, men läraren kan inte förklara hur man gör, känns gott i hjärtat må jag säga! Alla tycks ha koll på läget?
JAG VILL SLÄPPA DENNA KURSEN NUUUU! haha, ber om utsäkt, men jag pallar verkligen inte mer nu.
.. don't live faster than your angels can fly,

Uppdatering?

Pfffhh! Vad hände med att jag skulle uppdatera bättre?! Nu när man jobbat går tiden så sjukt fort, skolan typ börjar snart haha. Nämen jag jobbade nu i veckan och det gick suuuuuperbra, tror jag. Men jag tyckte att jag var grym iallafall. Nu är det söndag och snart måndag igen och tillbaka till jobbet, pengarna som jag tjänar får jag inte känna förrens nästa månad, då kommer jag känna lycka! :) Det enda tråkiga är att jag inte är van, kanske man kan säga, att röra mig så mycket och ha tunga snickarbrallor på med tusen saker överallt samt sådana dumma skor som gör att man typ pajar hela foten, benen och ryggen (har bytt ut till gympakor nu, så det är lugnan). Min kropp har känt sig misshandlad hela veckan, haft ont i varje muskel, inte trodde jag att det skulle kännas så mycket i kroppen när man jobbar i trädgård. Biverkningen av denna veckan resultera i att jag har varit sjuk och är febrig, men det stoppar inte mig - alvedon! Tror att jag har varit sjukt otränad eftersom jag känt mig helt defeated hela veckan, och som reaktion på den blir jag sjuk. I LAJK! Något som jag är glad över är att jag blir liksom peppad varje morgon och har en vilja att gå och jobba, det är skönt gott folk! Men nu är minsann sommarväder får jag allt säga, i fredags, kääääääranågon! Då var jag inte mysig eller doftade gott, men det gjorde ingen av oss på jobbet iochförsig. Vår dusch är ju verkligen inte underskattad nu, varje dag när jag kommer hem 16.40 är duschen min bästa vän. Just det, jag är inte trädgårdsmästare, eller njo, halvt. Jag jobbar på ett gästhem med olika arbetsuppgifter, så nästa vecka ska jag vara inne och jobba.


Vad har hänt annars? Det har bara hunnit gå en vecka men känns som allt har hänt, i torsdag var det en underbar babyafton för svägerskan - hon kunde aldrig aaaana! Det var mycketmycket trevligt. Jag tror jag saknar min lillebror lite idag faktiskt. Han är verkligen amazing och jag är så stolt över honom nu när han har sitt äventyr i USofanA. Även en annan sak som känns nära nu, vår hoooooneymoon. Jag längtar så grymt mycket tills jag och Ponnie får åka utomlands och bara vara för en vecka och glömma bort resten av jorden, romantiskt <3 I'm grateful for my life and all the people around me. Asså jag valde världens bästa beslut att gifta mig med Johnnie och den familjen som jag har haft hela mitt liv samt den nya jag fått igenom honom är verkligen de bästa i världen. Det var ett bra beslut, och det känns som att det bara kommer bli bättre och bättre, puss.
.. don't live faster than your angels can fly,

Sådär löjligt irriterande lycklig!

Kära någon, nu var det längesen jag blogga. Trodde du jag försvunnit - TSS! NEVAH! Nädå, men jag har haft så sjukt mycket på senaste; Helsingborg, Bröllopsdag, Bröllop för Jens&Klara, VFU, tenta, "Smaka på STHLM", blablablablablabhdgdbladkasl! Typ. Men nu är allt det där klart och mitt sommarlov med jobb kan börja. Jag är faktiskt redo för att tjäna lite pengar, förra sommaren glassa jag bara runt och jobbade ingenting alls. Det var gött, men blev lite uttråkad till slut, men det lär jag ju inte känna denna sommaren när jag jobbar måndag till fredag varje vecka i två månader - money-najs! 

Storebror var här och åt middag idag, mycket trevligt! Ska ta och skriva till Lillebror med <3 Men asså, det har hänt så mycket på sistone så jag lägger in lite bilder istället för att sitta och skriva allt. Men lovar att jag ska uppdatera bättre nu babes :) PUSSPÅREJ!


.. don't live faster than your angels can fly,