Fully alive,

Ännu en kväll med sport-tittandes, haha jag har inte fått se något av mina program hela denna veckan.. Älsklingens sport har verkligen regerat, men vad gör man inte för någon man älskar. Men ack vad jag längtar tills nästa vecka när Hockeyn är klar och det är avgjort mellan Hv och Dif, get my liiiiife back :) Just nu sitter jag hemma hos Jens o Ponnie och väntar på att min tvätt ska bli klar medans grabbsen spelar hockey på xboxen.

Ojoj, fy vilken dag de kommer bli imorgon, upp tidigt och städa hela lägenheten, åka till parktiken och snacka med handledare för att sedan åka hem och visa lägenheten för näste man som tar över lyan + fiiiiixa tid hos Mr. Doctor och en synundersökning, sen ikea? och mediamarket?, sen förtjänar jag verkligen en lugn myskväll med mumsigheter och film, jajaja! heere we gooogogoo! *MWAAAAAH

.. don't live faster than your angels can fly,

Exakt en månad <3

Ouff nu är det tillbaka igen, illamående och huvudvärk konstant. uuh! Löjligt att de beror på sjukt mycket, som tillexempel, tror att min syn har förändrats och mina glasögon anstränger ögonen + utan glasögon pressas dom ännu mer, äter enformigt, sover ändå bra tycker jag.. Äh jag vet inte, men bajs är de. Måste verkligen gå o göra en ny synundersökning och skaffa linser, oj jag blir helt stressad när jag tänker på allt som måste hinnas besöka och fixas innan den stora dagen. Men det är ju lite kul ändå, tiden rullar verkligen, ruuuuulla tiden meeeera meeera! Idag är det exakt en månad kvar tills jag heter Johanna Stenberg, ändå naaajz me liiike! typ "greeejt zuczezzz" haha. Tänk när man ska reagera när någon säger "Johanna Stenberg", helt tyst... JAG ju. Eller ännu konstigare, ny underskrift, måste börja träna på det. Livet är gött, förutom denna huvudvärk.. Men jag ska hitta orsaken och bli bättre, det går ju inte att må såhär helatiden, det verkligen hindrar mig från att orka. Men först vänta tills CSN kommer (imorgon), jag menar hej, im a student! :)

Nä nu ska jag äta lite frukost och skriva en A4 angående dagens litteratur+underlag till VFU:n.
. pusspårej .

.. don't live faster than your angels can fly,

Snö?!

Jomenvisst, det snöar just nu, det kan ju inte lägga sig men de snöar. Igen. Åh vad det är skönt att ha lektion som börjar 13, verkligen en sovmorgon. Snart är det bara en månad kvar tills den stora dagen, jag verkligen längtar. Planeringen börjar bli klar med, men eeeeen fråga är ju vad man ska köpa till honom som morgongåva + födelsedagspresent? har verkligen ingen idé, helpme!

.. don't live faster than your angels can fly,

Promenad med Han.

.. don't live faster than your angels can fly,

och 40 minuter senare..

Nu pumpar det underbar musik från mina högtalare och livet känns helt plötsligt patetiskt enkelt :) Nä nu ska jag banne mig göra en god ostmacka med OBOY. My babe har åkt iväg till Uppsala och samma visa igen, ser honom på torsdag, usch de suger ju lite att det ska vara såhär i minst 6 veckor till.. Men wöööh, MUSIKEN I MITT HJÄRTA! typ sådär "Welcome Home" på högsta volymen.


                   


.. just det, tack för att du är som du är, och verkligen lyssnar, tack för i fredags, jag behövde det. Jag verkligen älskar dig så det gör ont i mig, du är helt klart den rätta för mig, du är där och tröstar, lyssnar, får mig att skratta när jag behöver det. Du är obeskrivlig.

 

 

 

 

 

.. don't live faster than your angels can fly,

godnatt.

Nu är ju frågan; Vad gör jag uppe nu när jag planerade vakna klockan 11?
.. don't live faster than your angels can fly,

han är ju greeeeek!

Såg percis på Nyheterna angående "Turkisk yoghurt", gubben på paketet är ju inte turk utan NÄ han är ju grek :) Aja, vad hittar jag på en fredag såhär dags, njä inte så mycket. Försöker hitta musik osv, men ack var inte oroliga, för senare ikväll då blir de massa mys och film, me liiike! Jag älskar verkligen min familj btw <3
haha random..?!

.. don't live faster than your angels can fly,

chill-i-dill.

Ojoj.. vaknade för en liten stund sen, tråkigt väder men jag ska banne mig ta en promenad senare och få lite luft innan hjärnan exploderar. Ponnie är utanför Uppsala och jobbar, så de gamla vanliga, Johanna hänger hemma under veckodagarna. Jag väntar fortfarande på mina böcker som jag beställt men inte fått?! Äsch ska lyssna på lite grym musik och chilla i sängen sen blir de frukost, ciao bella så länge då, kissäs.

.. don't live faster than your angels can fly,

lycka.

Vi var nere i Helsingborg under hela Påskhelgen, maaaassa mys och det var helt perfekt. Älskar er! Sen var jag i Köpenhamn i fredags och gick igenom, en upplevelse får man allt säga. Men det är bra med mig. Helgen var något jag verkligen behövde, spa-för-själen, mys med nära&kära och stranden. Nu är det bara 46 dagar kvar, jag är lycklig och harmonisk.


johanna älskar sin johnnie.

.. don't live faster than your angels can fly,