Honeymoon - CHECK!

Lite fakta om Side, Turkiet:
Side ligger på Turkiets soliga Medelhavskust, mitt emellan badorten Alanya och storstaden Antalya. Från den antika stadsporten till gamla hamnen går en gata som anlades av romarna på 100-talet e Kr. Strax intill ligger amfiteatern med plats för 17 000 åskådare och det romerska badet, som idag är ett intressant museum. Och alldeles vid hamnen på halvöns spets finns ruinerna av grekiska tvillingtempel helgade åt Athena och Apollon.

Denna resan kommer verkligen bli super! Massa sol och bad samt lite roliga saker och titta på, som templet osv för Ponnie. Tänk vad många bilder det kommer bli, kommer dokumentera på hög nivå, kärahjärtanens! Haha, det känns nästan surrealistiskt?! Ska han och jag åka utomlands - HIGHFIVE!

Här bor vi

Här spenderas hela dagen

Här spenderas, ja.. Honeymoon, what is there to say?

Här äter vi oss fatti eftersom vi har ALL INCLUSIVE

Denna båten åker vi ut på utflykt med och solar sönder oss

Här kommer jag posa tills jag nästan dör, stackars Ponnie (:

Det är ganska lagom temperatur då, sisådär 31-26 C.

FFFF-Hotell med All inclusive, ganska najs. Jag och Älsklingen åker från Arlanda

den 28 september och stannar en vecka och blir pepparkakor, iallafall jag. Rooooomantiskt!

Allt vårt för ungefär 17.000:- <3

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Prettyplease?!

Jag, absolut, älskar Project Runway.

Prettyplease Sverige, sänd alla säsonger här med :/

Btw gott folk, ska lägga in bilder från hotellet vi ska boka resan till imorgon sen,

det kommer ju bli ganska prettyawesome om jag själv får säga det.

.. don't live faster than your angels can fly,

GRRR!

Jag är helt sååååld, och sen för den delen, på ANGRY BIRDS <3 Medan Cwalle, Jens och mannen lirade lite NHL körde jag Angry Birds på Cwalles mobil - jag är sååå såld. Världens bästa, måste skaffa en ny mobil känner jag med Angry Birds <3 Haha, grym kväll! Nu blir de mer spel och film, plus tvätten för den delen.


Haha hittade en annan bild i samband med denna, tänk om man blev
attackerad av angry biiirds på riktigt, jag skulle typ dö!

haha CRAZY-ANGRY-BIRDS! Liksom kolla de röda ögonen :O

.. don't live faster than your angels can fly,

Ljuvliga helg.

Min helg började igår kl 16.00 egentligen, ganska skönt. Babe och jag vart förbi gymmet igår med, så nu har jag lite träningsvärk i gumpen haha. Att sitta på en hård trästol när gumpen är känslig är kanske inte det skönaste? Men det är skönt att man iallafall kommer träna minst två gånger i veckan, eftersom SATS har ett veckokort där man måste träna minst 2 gånger under en viss tid för att få en "present", det vill man ju inte missa. Sen när den tiden har gått får man ju bara peppa sig att fortsätta, men vi går mer än 2 gånger i veckan - SOMMAR 2011 typ. Så innan kvällen närmar sig idag blir det ett gympass med lite svett. För vet ni vad som händer sen?! Min awesome-kick-ass-broh-Cwalle kommer hit idag för att äta middag hemma hos oss, lira lite PS3 med Johnnie (han blir lycklig) och sen titta på en av världens, eller vänt, universiums bästa filmer - HOT ROD <3 Den är verkligen awesome! Så en massa mat och snaps bjuder fredagen på, najs! Sen imorgon har vi blivit hembjudna till Klara&Jens, där "paren/the gääng" ska bli bjudna på middag och roligt snack. Helgen är ganska säkrad kan man ju säga! Dock måste jag försöka läsa lite också, kan ju försöka intala mig själv det, men jag måste försöka :)

.. don't live faster than your angels can fly,

Hurra för framtiden!


Köpte en bok idag som är till för att samla alla idéer för min framtida karriär.
Ganska inspirerande framsida får man ju allt säga:
"Den som börjat har gjort hälften"

.. don't live faster than your angels can fly,

hmmm..

Jag vet inte om jag gillar mina ringar som kom med posten idag.. hmm.. Eller de kan ju kanske vara balla om man har dem när man går ut och dansar, det är ju inga "vardagsringar" kan man ju minst sagt säga, så det får bli när man går ut någongång haha. Ångra mig lite, men de va så billiga så det är ju inget att böla över, dock blir jag sugen på att införskaffa ett "smyckesträd" så man kan hänga alla smycken och så att de är lättillgängliga. På "trädet" skulle de hänga fint iallafall, glittra massor! Sååå jag stör mig lite, men de kanske kommer till användning senare :D Johnnie råååådissade mina ringar, tönt! haha!


.. denna är ganska lovely, isn't it?

.. don't live faster than your angels can fly,

Idag anlände lite ringar med Posten, lajk!

.. en fååågel, eller huvudet på en fågel - Najz!

+ en "krokodil-ring" <3

.. don't live faster than your angels can fly,

Btw, jag hade en grym outfit igår när vi skulle iväg till VH!

Nu blir det städning och råååååplugga! BAJBAJ

.. don't live faster than your angels can fly,

Somrigt eller vad?

Hittade en somrig bild från somras och usch vad längtan kommer krypandes.

Det är kanske inte den snyggaste bilden på oss men ack vad lycklig jag ser ut.

.. don't live faster than your angels can fly,

Kärahjärtanens!

Just nu kollar min hubbie nyheterna på TV och jag lyssnar på musik som bara får mig att vilja blogga, om vad är en annan femma, men det är verkligen en "sthlmsblogg-låt" (Until we bleed - Kleerup feat. Lykke Li). Jag har dock kommit på att jag måste skaffa en ny och framför allt BÄTTRE kamera, ganska trött på den vi har nu, börjar bli sliten och tråkig. Eller som jag säger "det är ingen känsla i bilderna, det fångar precis ingenting längre", tycker jag eller så har jag slutat vara fotogenisk..?! Nä, men vi ska skaffa en ny kamera i vilket fall som helst, något förslag på nån grym kamera? Något jag också kommit på är att jag verkligen-verkligen längtar till våren och värmen, det kommer göra min själ så lycklig. Så vi får hålla ut i 2-3 månader till, sen är det lycka på hög nivå. Tänk att kunna gå runt i ballerinaskorna eller låga conversen och en snygg kofta med en maffig väska till samt solbrillorna? Längtarganskamycketnununujajaja :)

Något som är mindre kul är att jag haft typ migrän eller konstant huvudvärk i nästan 3 dagar nu, makes me sad in my öga. Fast något som är ganska aaaawesome är att vi ska köpa resan denna veckan, sen ska man bara längta tills september då!
.. don't live faster than your angels can fly,

Honey, let's go on a hooooneymoon!

Darling och jag har nu börjat kolla på resor som vi tänkt göra i slutet av september och början av oktober. Tänk vad grymt skönt att ha förhoppningsvis en bra sommar i Sverige och precis när det börjar bli lite kallt här drar vi utomlands och solar ännu mera. Sen kommer man hem helt bryyyn&scccchtekig - me like! Men vi ska boka nu i februari, LYCKA! Tänk första gången jag och Hotstuff åker utomlands på äventyr, det kommer bli amazing! Och tänk vad brun jag kommer bli <3

.. don't live faster than your angels can fly,

8 månader som gift <3

Idag firar jag och min älskade älsklingsman 8 månader. Ganska romantiskt!
Jag gjorde precis en mumsig Fondue-middag bestående av kött, champisar, gurka, lovely ost och dippsås. Det var verkligen gott och nu är vi mätta & belåtna, nu är det tvätten som skall hängas upp och disken man ska ta hand om. Men efter det ska vår fina kväll fortsätta med film och lördagsmys med gottigheter. Tack för dessa månader och de som komma skall, du är bäst Johnnie <3


haha söt!

.. don't live faster than your angels can fly,

Ja, hur var nu utgången?

Kortfattat: Pretty awesome förutom musiken.
Min fredag började med magont och nästan höll på att dissa föreläsningen men icke sa nicke, jag pallra mig dit och tro mig det var verkligen en seg skånska som flög på allt hon pratade om, men jag överlevde som tur var. Direkt efteråt åkte jag hemåt och spenderade två timmar på Handens centrum, som för övrigt är super litet, så två timmar - ångest! Jag ville verkligen hitta någonting som jag kunde ha på mig till vår efterlängtade utgång. Så jag köpte ett klädesplagg och ångra mig, men till slut när jag gick in på MQ hittade jag något man kunde ha på sig. Blev en svart stor&kort tröja med fett många paljetter på. Dock kom jag på senare under kvällen att jag tycker det minsann är mycket snyggare med basic-looken när man går ut.. hmm.. Men ah, nu vet jag ju det till nästa gång så att säga. Nä efter två timmars med ångest gick jag hem och laga lite mat till mig och min man. Sen tog vi bannemig en eftermiddagsnap så att vi överhuvudtaget skulle palla gå ut. Därefter snabbt in i duschen och åka vidare hem till Carelyn&Max med Klara&Jens - tha gääääng! Det blev lite gott å dricka och en massa bryyydsnack medan männen spela lite på xboxen i väntan på att vi bryyydar skulle bli klara. När vi kom fram till NYPE var det verkligen helt dött. Nästan ingen själ där, kunde springa runt på dansgolvet, till&med rulla runt om jag ville. Men efter en stund trilla det in folk. Musiken var inte lika bra som förra gången vi var där men umgänget var ju aaaawesome! :) Det var ett pyttetlitet drama - två tjejer trodde de kunde ragga upp Carros määän! Men najnaj carro gav dem blicken - OUFF! haha, ja de va roligt igår. Ser fram emot nästa gång vi drar ut, whuupwhuuup.


Lovely people! Over and out!
.. don't live faster than your angels can fly,

Är du normal? Kan du tala om vad det är?!

Godkväll på er, denna ljuvliga torsdagskväll!
Idag är jag extra glad för imorgon är det ju faktiskt fredag och det kändes som att det var igår jag sa "kan det inte vara fredag nu?!" fast jag sa det i måndags. Denna veckan har verkligen flugit fram i 1000 km/h, ganska naaajz som vi säger. Och varför jag sett fram emot denna fredagen är för att vi i "tha gääng" ska ut och skaka lite gump. Man ska piffa upp sig och göra sig extra fin för en kväll/natt på stan men folk man älskar - DET älskar jag. Jag lovar att det kommer tas bilder på vår utekväll, posing är aldrig fel.

Vad händer annars? Jo, har ju börjat en ny kurs.. punkt punkt.. Nämen, det är jätteintressant och så, men man blir lite hjälplös känns det som. Det är specialpedagogik just nu och ämnet normalitet är ett hot topic. Och det är verkligen läskigt vad just ordet "normalt" är djupt rotade i oss alla. Men det finns ju verkligen inget som är just "normalt". Oskar kom iofs på att normalt är det som man själv tycker är normalt. Men varför behövs just ordet "normalt" om det nu grundas på eget tyckande. Och varför man känner sig lite hjälplös är ju just att man ska sitta och diskutera hur skolan skall förändras (något som tar så oändlig tid på sig för att utvecklas) och vara just en skola för alla osv osv, men hur ska man kunna ändra just "normaliteten"/måttet som styr överallt vart man är. Jadu, man blir lite koko! För hur ska lilla jag kunna ändra något som alltid varit som det varit (och kommer vara?!), men samtidigt.. Det börjar ju alltid någonstans och med någon. Men samtidigt, hur skulle man förändra det då? Vad ska man använda för ord? Hur skall man inte kunna påverkas av media om vad idealet för normalt är? Eller som sagt, hur ska jag, enskild individ kunna förändra hela skolväsendet och dess system? Äh.. komplext! :) Sen är det gaaanska roligt & lyssna på de andra i klassen hur de argumenterar och nästan gör det till CATFIGHT! Nu är det väll ändå dags för att tvätta bort sminket och nästan hoppa ner i sängen för en ny dag med skola och sedan UUUUTGÅNG? <3 Sovgott Daaaarlin', pusspuss


gaaanska glad?

.. don't live faster than your angels can fly,

Min babe är världens bästa för han låter mig få göra en söt "totte".


.. visst är han ganska pluttigt söt? :)

.. don't live faster than your angels can fly,

Dessutom..

.. har min ÄLSKADE MAMMA fyllt år, eller rättare sagt, hon fyllde år i Torsdags. Hon blev sisådär 25 år gammal denna gången :) Jag är så tacksam för att du är min mamma, och för det stöd och underbara person som du är. Du är verkligen min bästa vän och mamma! Älskar dig - Dottern.


min fantastiska förebild för livet.

.. don't live faster than your angels can fly,

Lovely weekend!

Började i torsdags med fint besök från Örebro, Mathilda - kära kusin, var nämligen på besök och det var väl behövligt på båda sidorna. Vi pratade hela kvällen om allt som händer just nu i våra liv och vad som hända skall. Tror vi gick och la oss efter klockan två nångång, och Mathilda skulle upp relativt tidigt dagen efter för en massa ärenden inne i storstan. Jag blir alltid så lycklig över att få prata ut med henne, hon är verkligen superbra och är min idol! Sedan på fredagen spenderade vi eftermiddagen/kvällen på jordens mest heligaste plats :D Sen blev det verkligen fredagsmys för mig och min älskling. Vi vaknade ganska sent, eller jag vaknade sent på lördagen och vi steg upp för att åka iväg och shoppa lite på forum. Jag hittade 3 klänningar så jag var superlycklig :) Sen åkte vi förbi Åkebrands i Finntorp och hämtade upp dem för att sedan åka hem till oss. Killarna drog vidare för att ha typisk killkväll och vi brudar (jag, Cääärro, Kläärä) hade en ÄKTA tjejkväll. Fy vad vi skratta och höll på, prata om precis ALLT! Min darling hade dock sjukt ont i magen imorse så vi stannade hemma och tog det lugnt, men nu är vi redo för en ny arbetsvecka och skolvecka. Imorgon börjar jag en ny kurs - intressant! Hoppas du haft mysig helg! PUSSPUSS


me loooove dessa människorna!

ganska jämt mellan morötterna och gurkan va?!
Tror att Carelyn tycker om att skala morötter :)

.. don't live faster than your angels can fly,

TAAAADA!


detta är en liiiiiiiiiiiten del! tre långplatta lådor under sängen och en byrå till med kläder.
Kastade en kasse med kläder och rensat ut, nu är ju tvättkorgen i och för sig full. Nu mår jag bra!

.. don't live faster than your angels can fly,

Äääänna gött med mjukt golv?

Asså som bryyyd så brukar man ju ha gaaaanska mycket kläder och så, men ändå så får jag klara mig på en garderob, smal är den också. Igår lackade jag på all röra inne i skåpet och rev ut alla kläder, så nu täcks vårt sovrumsgolv av kläder, mjukt och gå där nu, ändå najs! haha! Nä, så nu har jag bestämt att jag ska rensa järnet! Nu är det ett nytt år, ny era och ny Johanna (eller nja, samma jag) - men ja, det är dags för vårstädning i garderoben minsann. Ska ta en bild så får ni se hur vackert det blir, wish me good luck! PUSSDARLINGS


varför kan den inte se ut såhär?

.. don't live faster than your angels can fly,

söndag.

Haha fööörst! Nej mamma, bilden i förra inlägget är inget som har hänt, inget hemskt
 eller så, bilden är tagen i ett solarium, iofs kanske lite läskigt :) haha söta du!



Idag har varit en jaha-blöö-dag. Inget speciellt alls, kanske lite bajs men min älskling är bäst och finns där för mig, och det är väll bra det med ibland. Därför har jag inget att dela med mig idag, hoppas du haft det bra idag iallafall. Jag börjar skolan denna veckan - back till verkligheten, lite gött ändå. Då vet man att man är påväg mot sommaren som är ganska efterlängtad nu. Jag har dock hittat mönster till västen som jag ville göra, hittade en klänning med, så nu ska jag snart sätta igång med att skapa med händerna - me liiike! Ska fixa tyg nästa helg. Har även kollat upp lite för vad jag måste göra för att starta egen förskola. För det är ju nämligen något jag skall göra, ju mer jag tänker på det desto mer känns det rätt. Jag hör inte hemma på golvet, jag borde äga golvet men ändå förstå de som jobbar på golvet så att säga. Jaaaaag är ämnad för att starta eget, och tro mig jag har redan nu grymma idéer som jag inte tror är så vanligt i Stockholm, vilket kommer bli en stor hit här tror jag.
Johanna goes suuuucsess (:

.. don't live faster than your angels can fly,

cräzä.

.. don't live faster than your angels can fly,

mittimellandagochnatt.

älskar att sitta uppe såhär sent mitt i natten, innan man snart kan kalla det tidig morgon. Älskling lirar något på PS3 och jag sitter och bara njuter av musiken i öronen oh känner mig lugn i hjärtat. Vi den här tiden brukar jag även bli oerhört inspirerad av både foto och kläder. Skulle vilja göra en grym fotoshoot med en riktig kamera ute i snön nu med slitna jeans, nån skön t-shirt och sminkad med solens starka strålar bakom mig.  Eller ha en änglalik klänning ute i landets skogar hos farmor&farfar. Skogen där känns verkligen som John Bauers målningar, trollikt och sagolikt.  (Och för övrigt så älskar jag hans målningar, de är så otroligt rätt, och jag tror jag måste ta och läsa en berättelse sen innan jag går och lägger mig, har samlingsboken :D) Det finns så många olika slags teman jag vill göra. Jag älskar bilder något galet, bra foton taaaalar så mycket. En tanke bakom bilden - ouff!

Sen vill jag köpa en massa tyger och sy en massa kläder som bara är mina egna och min egna prägel. jagvill! Måste nog nästan åka in till stan och inhandla lite tyg, är så sjukt sugen på att göra en väst i NoaNoa-stilen. Har den tydligt och klart i huvudet och den skulle vara sjukt snygg till stentvättade jeans. Nä! Jag ska banne mig åka in till stan imorgon och fixa tyger, för jag har länge velat göra den västen, man måste väll någon gång sätta igång med att utföra de små drömmarna?

Jag börjar även få lite grepp över vilken stil jag vill ha här hemma, inredning&så, samt klädsmaken, saaakta men säkert så är jag självklar på vilken stil jag ska satsa på och jag ska verkligen sikta på det nu och inte köpa lite kläder här och där bara för att det var lite fint eller att det ville has just i den stunden utan nu är det aaaall in på både kläder och inredning, dags att skapa en klockren miljö! Det är så otroligt skönt när man i takt kan få ordning på sin lägenhet och allt runt omkring, älsklingen älskar de nya tapeterna med och kommenterar det stolt. Detgårbranu! Nu är det nog dags för mig att lägga mig i sängen och läsa lite i sagornas värld och drömma vidare, så de som redan sover eller skall sova, sovgott kära du!

.. john bauer, sagolikt perfekt.

.. don't live faster than your angels can fly,

Johanna Stenberg <3 Melissa Horn

hon är så grymt bäst, varför upptäckte jag inte henne när jag behövde henne som mest?

 

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Hela dagen.

Igår hade jag en väldigt mysig dag överlag, först sova hur länge some helst och vakna upp till frukost med älskling, sen åka in till stan och fika med bästa Mattias, dock få P-böter 900 kr, sen hem och laga supergod middag och mysa heeeela kvällen. Min älskling måste nog vara bäst i världen?! Nu idag var vi på favoritcentrumet Nacka Forum, och jag fynda två jeans, vi skulle kolla på kostym till babe, men jag gick hem med en kasse med två jeans haha. Man kan ju se det från den ljusa sidan att nu behöver jag ju inte köpa jeans på ett litet tag iallafall - greit zuczezz! Nu skall kvällen spenderas med trevligt sällskap med chokladfonduuuuuue, eller hur de nu stavas :) Bjuds på lite film och snaaaack! Men snart får det banne mig bli en utgång igen, min kropp behöver få shaaaka lite igen känner jag. Fast idag blir det verkligen fredagsmys och det är inte fy skam. Ha de trevligt och mys maaaassor gott folk! PUSSPUSS

Ps. Måste gå igenom alla mina bilder och föregående år, en sån där årsresumé :) Då lär de bjudas på massor av bilder och minnen. Gick igenom några bilder för nån dag sen och såg vad mycket som hänt genom tiderna så det lär läggas upp inom kort tid.

.. don't live faster than your angels can fly,

Kanske dags för en uppdatering?

Nu har det ju hunnit och bli år2011, och julen + nyår är passerad sen läääänge. Kanske inte så länge, men det har varit en oerhört mysig tid här. Julen spenderades nere i Helsingborg hos bästa Mami&Papi och bröderna samt med min fina man. Vi allihopa har nog varit supersnälla iår för det var gaaaanska många julklappar under granen eller rättare sagt bredvid och en meter ut - highfive santa! Jag fick massor av smycken vilket man som flicka tycker mycketmycket om, sen blev de en del kläder och annat fint. Julmiddag hos Wikströms vilket var supermysigt, mina kusiner bara växer och blir vuxna för varje gång man träffar dem. Sen var det väldigt slappa mellandagar med pyjamas på fram till lunch, hääärligt! Vi åkte tillbaka till Stolleholm och firade Nyår2011 här med Klääärä&Jensan. Cääärruuu&Määäx blev sjukisar så de stannade hemma, men det var helt sådär lagom. Trerätters och lite firande inne i stan med skålande - lagom! Det var också juskt snöigt denna nyårsaftonen, och jag som traska runt i tajt klänning och höga klackar, det var en ren sport att komma fram genom all snö, men det hör till banne mig! Sen inledes året med ett ansiktslyft för lägenheten minsann, nu är det nya tapeter och man kan bo här lite längre nu, nu orkar man stå ut :) Nä nu ska du får se lite bilder från både julen och nyår, enjoy!





.. don't live faster than your angels can fly,

Nya tapeter - we like!

Dock sämst kamera eller kvalite på bilderna, färgerna är lite off, snyggare inreallife, så välkomna :)




Vardagsruuuuummet.

Tapeten i haaaallen, romantiskt.

.. don't live faster than your angels can fly,