Detta snygga trilla ner i brevlådan,

Ganska awesome tycker jag, (helt efter i know, men ack vad bra och enkelt snyggt)

.. don't live faster than your angels can fly,

helgen...

är redan förbi.. Nya tag!

men, det har varit en grym helg - lycka! tacksam för de människor som är runt omkring mig.
GODNATT PUSS SOV GOTT
.. don't live faster than your angels can fly,

Lana Del Rey

Idag har denna kvinnan räddat min dag, har nog lyssnat på hennes låtar 1000 gånger om, och det är bara två låtar samt två remixer. Till&med nu sitter jag och lyssnar på hennes musik, och jag känner en stark känsla av att jag vill skapa lite alster. Men nej, har slutklämmen kvar på tentan, först det, sen lite skapande!

.. don't live faster than your angels can fly,

Nu kör vi!

Vaknade för en stund sen och har gjort mina rutiner vid datan, kollat mailen, facebook och skolmail.
Så nu är det dags för sista delen av tentan, nu ska den bli klar! HEJA!

Och ja, jag sitter som vanligt i sängen och skriver tentan haha!

.. don't live faster than your angels can fly,

New looks,


Blev lite shopping idag efter allt pluggande, tyckte jag förtjänade det. Nu är det inte mycket kvar på tentan, och med mina nya mysiga tröjor känns den betydligt lättare. Tänkte, lite färg nu när hösten kommer. Tack Hollister!

Jag har även fallit för denna trenden, tycker det är snyggt på andra och hoppas att den sitter snyggt på mig med, för den är hemklickad och kommer om några dagar - kommer ta bild så fort den kommer så du får se.

Och jag har även bestämt mig för vilken hårfärg jag vill eftersträva, så ska boka tid hos frissan imorgon tror jag. Längtar! Värsta fixardagen idag, skolarbete, shopping i alla former, fika, hår-sökande! Vad tycks om hårvalet? Nu ska jag minsann mysa med mannen min, som jag älskar över aaaaallt annat. Ha en mysig kväll, pusshaj.
.. don't live faster than your angels can fly,

Lövely,

Det har varit en mysig helg med massa skojigheter som man så fint kan kalla det, och nu är det dags för en ny vecka. Hoppas allt blir bra med skolarbetet och det ska gå vägen! Klart det gör! Tror jag ska göra en ny teckning med. Jag har verkligen fastnat i att göra teckningar med bläckpennan. Loveit! Får snart minsann köpa en pärm där jag kan förvara alla mina alster. Men naj! Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite.

Hoppas ni haft en fin helg!

Godnatt.

.. don't live faster than your angels can fly,

Swaiiiinkallt, som min storebror skulle säga

Nu är det minsann helg ännu en gång och den skall inledas hemma hos Cärru&Mäx - mycket trevligt! Precis fixat lite arbete för fältarbetet som jag gör tillsammans med Låååvisa, gött, för nu man man njuta lite mer av helgen. Men en sak som är ganska klar är ju att det är sjukt kallt ute nu, eller snarare här inne i lägenheten. Nu åker mjukisskorna och raggsockarna samt tjocktröjan fram, kanske till&med täcket ibland. Men ack vad mysigt det är när man kan tända ljusen och njuta av det varma ljuset, jag är ganska överlycklig faktiskt. Fast det som gör mig mest lycklig är ju att jag kan använda aaaaalla mina stövlar igen, renlycka! Äsch, HEJDÅ! MWAAAH :*

Tummen upp för stearinljus och fredagsmysmedgrymmavänner

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Mademoiselle,

The Fall has entered,

.. don't live faster than your angels can fly,

i, really do, run my world


”I don’t have to prove anything to anyone
I only have to follow my heart
And concentrate on what I want to say to the world
I run my world”
- Beyonce
.. don't live faster than your angels can fly,

Side, Turkiet, vackra plats,

Nu har vi varit hemma i några dagar sen Turkiet, man behöver verkligen några dagar efteråt för att komma tillbaka till verkligheten. Men det var ljuvligt där nere i värmen, för här har det ju blivit betydligt kallare än innan vi åkte, och vi spenderade våra dagar vid poolen och stranden där det var 30 graders strålande sol. Vi upplevde även vattenskoter, heldags-båttur, såg kameler med en jobbig försäljare, matbuffé i mängder, maknad med all slags försäljning, Pippi-apan, snorkling i liten grad och många fler andra upplevelser. Det var verkliigen supermysigt att åka utomlands med min underbara man <3 En vecka är faktiskt helt perfekt, det är skönt att ta en pause från vardagen men det är även skönt att komma tillbaka med nya återfunna krafter för att erövra vardagen. Äh, visar lite bilder istället, kort&gott - det var underbart i Side. puss.




.. några bilder bland många,
.. don't live faster than your angels can fly,