Börjar bra,

Nu har skolan officiellt börjat! Emelie och jag är sjukt taggade över att lägga massor av svenska riksdaler på böcker, vi kunde inte hålla oss så vi slog till redan idag, eller rättare sagt direkt efter lektionens slut. pffh, GO!

.. don't live faster than your angels can fly,

Ännu en perfekt helg,

Igår var vi hemma hos våra kära gamla vänner, Jens&Klara. Jag och Klara trodde vi skulle dra ut, men sen insåg vi att "Nej, vi stannar bannemig hemma!" så vi gjorde ansiktsmasker och lekte med smink, och sen bjöds det på gamla vanliga - massoravsnackmedlitebubbel! Idag träffade jag världens bästa Mattias och fikade, därefter åkte mannen min och jag till Ikea och shoppade loss lite. Sen åter igen en kväll med J&K! Lagom liksom! Haha, sjukt intressant för dig som läser eller hur? Sorry, för extremt tråkiga inlägget ;) Puss.

.. don't live faster than your angels can fly,

Precis,

Vaknade precis, inte självmant, nejnej! Utan mobilens alarm ringde nu för jag ska hoppa in i duschen och åka in till stan och leka med bästa Mattias. Men usch vad jag är trött, kom inte i sängs förren typ klockan fyra inatt. Men det är bara och köra - ALL IN som man säger :) Sen blir det Ikea med världens snyggaste man - Johnnie! Lägger in lite bilder från igårkväll/natt som var lite roliga sen. Puss
.. don't live faster than your angels can fly,

Lite fredagskonst bjuder vi på idag,

.. fick för mig att rita lite igårkväll, ha en underbar kväll, puss.

.. don't live faster than your angels can fly,

Peppad!

IT'S ON! BRING IT! Denna hösten kommer bli ganska fantastiskt grym känner jag i mitt hjärta. Jag är sjukt peppad och sugen på att ta den med storm, liksom "bring it", bara kasta det i ansiktet! Kan ju också ha med att jag lyssnar på lite gangstermusik som peppar mig med. Men nä, jag är superpositiv inför denna halvan av året som återstår och framtiden. Löning idag som gör att de flesta är lyckliga idag, skolan börjar nästa vecka med förmodligen världens bästa föreläsningar och älskling&jag ska på äventyr. Jag är peppad att inreda sovrummet och alla förändringar som kan komma i framtiden. Usch vad jag är lycklig! Skönt att man är så galet glad istället för ångestfull som man brukar vara när jobb och skola drar igång, det är ett plus! Jag absolut längtar tills den 30de augusti med för då släpps världens bästa tidning - 25 hem! GRYMT! Som får mig och bli ännu mer peppad för jag älskar inredning något äckligt mycket.. iofs kläder med, stackars plånboken!

Vilket flippat inlägg, sorry folks! men jag är bara sådär sjukt nöjd med livet och känner ingen oro alls inför framtiden och det som den kommer innefatta, som sagt! Just bring it, i'm ready!
.. don't live faster than your angels can fly,

Random?

Igår körde vi storstädning i typ fyra timmar och jag har alltid undrat var alla mina toffsar tar vägen.
I found them! under vår säng.


Sen vart den en sen kväll eller natt hemma hos Klara med nattmacka och snack!

Men snart blir det till att göra frukost och hoppa in i duschen för att umgås lite
med mina föräldrar och sen KRÄFTSKIVA med världens bästa människor.
.. don't live faster than your angels can fly,

ihearyouboomboomboom,ican'thearit.

Fy vad jag har ett sug efter att vara kreativ! Det är verkligen otroligt påtagligt! Jag älskar att lyssna på musik samtidigt som jag kollar bloggar och inspiration från bilder som berör och är vackra. Det finns verkligen otroligt talangfulla människor som är oerhört duktiga på att skapa, önska jag också kunde vara så bra, så därför ska jag nu minsann gå & skapa något. Kanske vågar ta bild på det om det blir bra?! Ha en mysig kväll, pussgurkagodnatt!
.. don't live faster than your angels can fly,

i just wan't you to feel Alive.

Naglarna är nymålade i en sommarblek gul färg och musiken pumpar i öronen och babe sitter "räddar världen" såhär lagom sent på en helt vanlig tisdagskväll. Fy vad det är skönt med semester, måste dock erkänna att det känns nästan för bra ibland så man nästan längtar tills vardagen ska kickas igång med stormsteg. Men nej, jag ska njuta av min ledighet och min rättighet till obegränsad sömn fram tills den 30de augusti, då kommer skolan som en raket.

Vi var ju nere i Helsingborg hos mina föräldrar och det är lika underbart varje gång. Älskar verkligen min familj och min svärfamilj! Jag är grymt lyckligt lottad. Men äh, här kommer liten bildbomb från när vi var nere i Skåneland istället.

.. don't live faster than your angels can fly,

Vuxenpoäng,

Såja, nu var det gjort! Jag har insett att det inte är lönsamt att låta SATS dra 400 spänn varje månad från mitt konto för ett gymkort som jag typ aldrig använder. Så nu har jag precis sagt upp mitt gymkort. Innan har jag alltid kört med "NEJ! Jag lovar att jag ska gymma, jag lovar!" och ännu några månader har rullat förbi. Ganska idiotiskt haha! Nästan som att min kropp förblir i samma tillstånd bara om jag har ett gymkort (som aldrig används), för jag ser ju ut att ändå träna, lyckans ost för mig haha! Lite vuxenpoäng ändå till mig, att inse att man kan faktiskt lägga 400 spänn på andra saker än ett kort som bara ligger i plånboken :) Nu får man powerwalka i närheten istället - MYS!
.. don't live faster than your angels can fly,

Sommarens slut?

Vi är hemkomna från Helsingborg sen igår och dagen har bestått av en massa sovande och alla basic-sysslor som handla, städa och laga mat. Men det var supermysigt nere i Skåneland och vi fick verkligen vila ut oss eftersom vädret inte var det bästa men det gjorde inget för vi var med familjen och vänner, älskar! Det blev en del shopping med får man allt säga - BIGLIKE! Men ah, sommaren lider mot sitt slut och jag ser lite fram emot tills när skolan startar faktiskt, när man kan plocka fram skinnstövlarna och gå runt i snygga koftor med en stor bag till. Den tidiga hösten är även en tid då man får ordning på livet igen, känns det lite som. Struktur och ordning&reda! And it feels like it's gonna be a good time framöver! .. nä nu ska jag fixa lite bilder till våra ramar, TCHHINGELING!

.. don't live faster than your angels can fly,