HÅÅÅÅRET!

Min karl är fett sugen på att jag ska färga håret i denna kaxiga färgen.

Är det en hiss eller en diss?

ELLER..

HELPHELPHELP!


 

.. don't live faster than your angels can fly,

Senaste tiden,

Hallåja! I söndags kom jag hem till Stolleholm efter att ha spenderat en halv vecka nere i Helsingborg. Det var sååååå mysigt! Lillebror har ju flygit ut så nu är mina föräldrar "barnlösa", så jag bestämde mig för att åka ner och umgås lite med världens bästa mamma&pappa, samt underbara vänner där nere. Det var verkligen supermysigt, och snön var helt borta (viktigt! Ny energi och hopp om våren). Det blev en massa shopping minst sagt, det var ett tag sen jag shoppade så otroligt mycket, det var tur att jag fick en ny resväska så jag kunde få plats med allt, både till mig själv och Johnnie. Det blev massor av sol, Helsingborgs gator, shopping, fika, middag på stan, socialt&umgås, och sen blev det bannemig en resa till Köpenhamn och deras shoppingströg - ännu mer pengar spenderades, LAJK! Sen blev det minsann lite födelsedagsfirande för Bobbin hos Wallgrens nere i Landskrona - mysigt minst sagt! Sen att vara ifrån sin älskade är ju lite mysigt ibland (konstigt det låter), menar att få möjligheten att sakna honom lite är nyttigt ibland, inte ofta men nån gång i halvåret. Han var ju ganska lycklig av att se mig när jag steg av bussen i Stockholm får man allt säga, älskar min Johnnie!  Nä nu får du se lite bilder istället,




Sen blev det middag på Jensens Böfhus här i Stockholm med Lillebror innan han drar till USofanA, stolt över honom! Love him!

.. don't live faster than your angels can fly,

Trogna anhängare.

Man kan ju nästan tro att jag gett upp med bloggandet, men icke-sa-nicke! Jag har inte varit inne på bloggen på nästan två veckor, men jag har sett att det ändå är folk som trillat in och kollat om jag uppdaterat. Nu är det dags! Det var ganska skönt att strunta i bloggen ett tag, haft en massa för mig. Lovar att uppdatera och lägga in bilder. Men först ska jag äta lite smörgåsgurka och hoppa in i duschen.

I'LL BE RIGHT BACK.
.. don't live faster than your angels can fly,

Nu är det dags.

Ja, men kan ju tro att jag talar om tentan men icke gott folk! Nu är det dags för mig att uttrycka mig här på bloggen om Svenska landet och dess musiksinne när det gäller melodifestivalen. Kortfattat är ju iochförsig; "?!". Jag kände ren ilska (om man får vara så drastisk) förra året när Anna Bergendahl vann med sin låt när den egentliga vinnaren var självklart Salem Al Fakir, inte världens låt men den var ju iallafall bäst av urvalet. Jag blev liksom sådär irriterad varje gång jag hörde hennes bajslåt (ursäkta ordval, men ganska passande) på radion och den där ilskan kom smygande tillbaka varje gång. Sverige har lyckats igen! Jag såg inte finalen i lördags för spenderade tiden med kära&nära istället minsann. Så jag hade ingen aning om vem som vann fram tills söndagskvällen när jag för första gången både ser och hör Eric Saades bidrag. Sverige, på riktigt?! Hur mycket pengar har fjortisar på sina mobiler för att ringa in och rösta? Det är nästan inte kul längre, har ju iochförsig aldrig varit superfan av Melodifestivalen, tittat mest för det är kul att mobba deltagarna, fast man har ju en liten önskan längst in i hjärtat att man ska få höra en låt som verkligen är en vinnarlåt. Den låten som jag tyckte var skön gick ju inte ens vidare till finalen, men det beror ju på att svenska folket inte kan höra skillnaden på en bra sångröst och en låt som kan gå hem hos fler än bara en samhällsgrupp; typ fjortisar. Fast iochförsig, nu har man ju något man kan klanka ner på och mobba ännu mera , så det är ju lite kul. Eurovision är ju alltid roligare än Melodifestivalen, kvittar om Sverige är med eller inte, för de senaste 10 åren har vi ju bara haft dåliga låtar. Den där vinnarlåten lär ju inte komma på länge heller när Idolfansen och fjortisarna bestämmer.
Ja, kärahjärtanens!
Kära folket! Jag tror att jag ska bege mig mot sängen där min kära make sover sen länge, jag är ju ledig imorgon, fast ledig och ledig vill jag inte påstå. Måste börja på tentan imorgon, och tänk om jag kunde få klart den imorgon - heeeeaven! Nä, GODNATT! PUSSPUSS och drömsött!

.. don't live faster than your angels can fly,

det är la på G?

Har börjat kolla lite på tentan och spåna vad som skall vara med och jag lyssnar bannemig på YOUATEMYDOG på spotify, jag absolut älskar deras "interlude"/korta låtar, synd dom är korta haha! Men helgen har varit intensiv och maaaaassor av socialt, fredag hela kvällen med nära&kära, hejdåfest för Marvelous M, lördag vart det förbi Gåshaga brygga på Lidingö hos släkten för lite släktmiddag - trevligt, sen idag har det blivit lite tentakoll och Johnnie's buddies har varit här och lirat NHL hela eftermiddagen. Längtar tills fredag kl 14, eller rättare sagt klockan 18 för då är denna kursen klar, både redovisning och hemtenta, ganska lovely. Haha! Har du tänkt på att jag skriver om det här med tenta och om hur mycket jag längtar tills det är klart i slutet av varje månad. Men det är sant, brukar vara en tenta eller något slags arbete i varje slut av månaderna, men nästa kurs är fram till sommarlovet så jag kommer hade lite mer relaxed hoppas jag. Hatar dessa "en-månaders-kurser" må jag säga. Och jag hoppas jag kan åka ner till Hääääälsingborg nästa vecka, inte imorgon alltså, utan nästa vecka igen. MEN NU! Ska jag skriva till Lillebror och äta popcorn, ha en finemang kväll, puss
.. don't live faster than your angels can fly,

the.grey.dress.with.no.makeup.

Här har vi bild, som jag lovat, på den nya långklänningen.
.. don't live faster than your angels can fly,

BLOOOOOD!

I fredags hade vi Malin&Pablo över ju, precis innan de skulle gå råkade Malin dra ner ett vinglas, ingen fara med det, bara att torka upp och fram med dammsugaren. Men idag! IDAG! Jag ställde mig vid datan och satte ner min vänstra fot, helt plötsligt stack det till. Jag tänkte "skit! nu har jag ett spjut i foten". Och mycket riktigt, en smal, lång glasbit hade borrat in sig i min fotsula. Tur att det hände när Johnnie var hemma, satte mig ner och det sluta inte droppa, då börja jag lipa lite, men jag sluta snabbt därefter haha! Fjant jag är, ja jag vet! Men älskling torka och plåstra om, nu har jag bara lite ont i foten, men tänka sig!
.. don't live faster than your angels can fly,

typ bäst?

.. på att lova att jag ska lägga upp bilder dagen efter. Men håller jag de löftena? Oftast inte, de brukar komma någon vecka senare eller aldrig. Men jag var tvungen att byta om till mjukis. Kände mig inte så otroligt vacker när man har bloodymary-värk, så tyvärr bytte jag om till mjuka kläder. LOVAR ATT VISA KLÄNNINGEN IMORGON! Loooovar! Nu ikväll var vi förbi Sägerskan och svåger med hela hans närmaste familj. Det var verkligen supermysigt! Denna helgen har nog varit helt perfekt måste jag säga?! Fredags - supergrymt med Malin&Pablo, Lördag - shopping och mys hemma själva, Söndag - allmänt grym dag och familj <3

Nu ska jag leta fram min vetekudde och slänga in den i micron för att sedan lindra min värk, och yes, imorgon kommer bilder, LOVAR! kiiiiisss

.. don't live faster than your angels can fly,

Mineraler.

Ja, idag fick jag ryck och drog till Kicks med Babe för att uppdatera sminket lite. Är trött på min hy som den är just nu och det jag använder känns inte som det gör det bättre, kanske tvärtom? Så, jag införskaffade ett kit med i.d. Bare Minerals, som täcker typ sjukt bättre och framför allt är bättre för min stackars hy - me like! Liksom, mineraler är väll bättre än vaxer och annat bajs? Ganska självklart! Till Babe köpte vi bannemig två kostymer, som han för övrigt var supersnygg i, riktig HUNK må jag säga. Vi hittade även en långklänning till mig som jag älskar, ni får se den imorgon gott folk ;) Nä nu måste jag fixa lite dippa med morötter&gurka, så vi kan ha en mysig och lugn lördagskväll framför TV:n. Imorgon blir det hem till Svägerskan&Svåger på middag, prettylovely!

Ha en mysig lördagskväll, för det ska jag minsann ha!

PUSSPUSS

.. don't live faster than your angels can fly,

Älskar när..

Johnnie har kommit på att jag är sjukt kittlig vid halsen/eller som han kallar det "bakom öronen". Vi väntade på att tvätten skulle bli klar och vi höll på och tönta oss, sen plötsligt börja han kittla mig eller rättare sagt, SNIFFA, som vi kallar det hemma i Helsingborg :D, på halsen. Jag nästan taget dog. Fy vad jag älskar när jag och älskling är sådär löjligt löjliga och gör precis ingenting, älskar när han kittlar mig tills jag nästan inte kan andas haha. Fy vad det är mysigt att ha en man som man kan göra precis allting med och vara precis den personen man är utan att det skulle vara några konstigheter. Han är minsann lika galen som mig, lovelovelovepåhögnivå! Nä nu ska jag gå och pussa lite på honom för han är bara så bäst!

WE'RE PERFECT!

kisskiss

.. don't live faster than your angels can fly,

Men, 3ZONE!

saknar, dags & ses, typ snarast?

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Stolt syrra må jag säga!

Världens Bästa Lillebror.

 

.. don't live faster than your angels can fly,