.. jullovet är nära!

Tänk om 9 dagar fyller jag 21 år, ganska niiiice om jag får säga så. När man är 21 är man i och för sig vuxen på riktigtriktigt, fast jag har ju känt mig vuxen ändå ett tag nu, det är man väll när man tar steget och gifter sig? Men det kommer bli en så mysig jul detta året, först fira med min familj nere i Skåne och sen ha en "julafton" med Johnnie's sida - massa julklappar och mys - ren lycka! Jag också färgat håret förresten, inte lagt upp någon bild riktigt men ska ta och göra det! Just wait! :) Det är iallafall mörkare - daaaarkbrunetteheltlovely! Jag längtar något oerhört till tisdag nästa vecka för då är min tenta klar och inne och ute ur världen, men ska försöka få den klar innan måndag, eller helst lördag så man kan chilla fram tills jullovet, det som är kvar är dumma bakgrund&syfte samt analysen och där är det ju bara att blajblaja med stöd i litteraturen. Life's good som man säger typ. Imorgon har vi en muntlig examination och den kommer vara chillidill minsann. Nä nu ska jag mysa resten av kvällen och inte tänka på skola mer idag, men imorgon och på fredag blir det harcore, wish me good luck! Trevlig kväll - puss!

.. don't live faster than your angels can fly,

SANKTA LUUUCIA!


haha! how lovely!
Tomte - Jag, Lucia - Cwalle, Stjärngosse - Änton

.. don't live faster than your angels can fly,

Söndagsmorgon med en mysig julgran,

Igår köpte vi vår första julgran tillsammans och nu är den klädd i fina julsaker och klapparna (halva mängden) ligger under granen, det är riktigt mysigt här hemma nu. Johnnie har halsont och hosta blandat med snor och jag själv har världens förkylning, men fastän alla dessa baciller så är det riktigt mysigt här hemma och jag känner en viss frid i hjärtat över den här tiden på året. Igår kväll spendera vi tiden hemma hos Jensens, det var verkligen supermysigt. Hela familjen typ på Johnnie's sida var där och det blev en massa skratt och prat. Verkligen mysigt och trevligt, älskar min "nya" familj.
Här är bilder på vår fina, älskade julgran <3 vad tycks?


.. don't live faster than your angels can fly,

Fredagsmys <3

Nu ikväll ska vi börja med att städa lite här hemma, haha på en freeeedag?!
Sen när det är fint och mysigt med tända ljus ska vi kolla på julfilmer <3
Världens bästa Ponnie minsann! och imorgon ska vi köpa julgran, tänk att vi ska ha en egen julgran, första egna julgranen - heeeeelt otroligt och mysigt! Juletiden är så grymt mysig måste jag säga. Så det kommer vara mycket fixande och dooonande imorgon, men det kommer bilder på vår första julgran imorgon sen. LYCKA! <3
.. btw, jag behövde bara äta lite så blev jag glad igen haha! Tänk vad mat kan sätta kroppen&hjärnan ur balans om det uteblir, vilken tur att jag fick god middag. Nä, ha en mysig fredagskväll och mys massor, nu ska jag städa lite och sen ta hand om min hostiga man framför alla filmer :) PUSSPUSS

THJJJIIINGELIIING!

.. don't live faster than your angels can fly,

Stockholm i all ära, eller vad säger man?

Jag älskar min bästis Mattias! Han är verkligen en vän som alltid funnits,
fastän vi börja på andra skolor och till&med flytta till två olika städer,
vår vänskap är inte alls förändrad! Tack för att du är bäst och alltid finns<3

Förra inlägget är fett bortglömt efter mitt glada samtal med Mattias, så nu är jag inte ledsen mera. Me is happy and i feel like taking the whole world and put it in my pocket. Men det handlade väll till stor del om att hur trött jag är på hur jag blockerar för mig själv samtidigt som andra kanske inte släpper in riktigt här i Stockholm, det känns lite svårt att verkligen "komma in" i Storstan (som alla älskar, vilket jag har lite svårt att se?) och kalla eller snarare känna att detta är min hemstad. Men om stockholmaren är sämst på att ha ett artigt uppförande och "inklunderande inställning" mot sin medmänniska så får jag väll vara ett gott exempel och lära er det, får väll offra mig då haha! Nämen jag skrev ett sjukt frustrerande inlägg  tidigare men så ringde Mattias och jag insåg, jag måste ju inte tycka om alla eller alla behöver inte digga mig heller för den delen, kanske bara det att jag är lite mer tydlig och "rakt in your face", istället för att dalta, men det kan ju inte begära att alla ska vara. Men jag insåg att jag har ju banne mig gaaaaaanska bra nära&kära redan nu och även här i stolleholm, så jag raderade det tänkta inlägget och skriver istället om hur mycket jag älskar min familj och vänner.
LIFE'S GOOD fastän jag bor i dryga Stockholm!
.. don't live faster than your angels can fly,

Sia - Breathe Me

Help
I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

(..tur att jag har min älskade Johnnie i den här bajsstaden iallafall, tack&lov!)

.. don't live faster than your angels can fly,

Kära onsdag.

Idag är jag ledig, vilket känns otroligt skönt. Jag har koll, eller typ koll, på vad jag ska göra i skolan och på examinationerna, så det är ändå ganska najs. Sen är det faktiskt lite blå himmel som jag kan skymta genom fönstret, me lajk. Idag ska jag leka med Klääärä, fett ruuuulig hon dära! Det finns så många tankar som flyger runt och många saker man undrar över, men jag känner mig lycklig och extremt förväntansfull inför julafton, men iallafall, jag hoppas att jag kan vara ett exempel för andra jag möter, i really do!

Hur gick det nu när vi var nere i Helsingborg? Joooodå! Det var kärlek! Vi umgicks med min kära familj, massa roliga samtal, myspys med frukost på sängen och sen bröllopet för Nina & Daniel. Hon var vacker som en dag, som man brukar säga. Vacker brud så att säga :) Sen fick vi köpt alla julklappar så nu är vi klara, AMAZING! Det är bara den 8:de december, men redan klara typ, fattas två stycken. Men najs! Och nu ska vi köpa julgran <3 detta är min första jul som jag fixar inför på egna ben, myyysigt.

Nä nu måste jag springa och plugga, sen fixa mig och möta Kläääärä! Vi synes babes.


KISSÄS!

.. don't live faster than your angels can fly,

FÖR IMORGON ÅKER VI TILL ULLARED OCH HELSINGBORG!

.. don't live faster than your angels can fly,