sötast i världen typ.

"När du andas ut så andas jag in gammal luft."
Min finaste älskling, du är för söt. Han kläckte ur sig det här helt random när vi skulle sova. haha!


puss på dig.
.. don't live faster than your angels can fly,

ÄNTLIGEN!

spegeln äntligen uppe och "glöm ej" i helgen.

och äntligen är hyllan över sängen uppe.

sen är det lite julfint här hemma nu, äntligen, loooove.

.. don't live faster than your angels can fly,

för idag är det FREDAGSMYS

Yes, idag är det faktiskt fredagsmys som man så fint kallar det i hela Sverige nu förtiden. kvällen skall spenderas med kära mannen och Jensan tror jag. Sådär chillidill blire minsann. Jag är för övrigt fett sugen på att sticka en nya halsduk haha, svart, grå kanske? Får se vad jag hittar för mys-gran, kallar vi det idag eftersom det är fredagsMYS. Det är verkligen skönt att slappna av en hel kväll o bara kolla på film och äta gott efter en dags arbete, gratis arbete dessutom, med andra ord, det är välförtjänt. Hey folks! nästa vecka är det första advent, JULEN IS OOON! fohreal! lycka i mitt hjärta får man allt säga, tror jag ska dricka julmust hela kvällen bara för att fira att det snart är jul. Och för övrigt, det var ett evigt tjat om julen från min sida haha. Nä nu ska jag dra till Maaaaaaxi och köpa fredagsmyssmaskigheter och annat, ha en fin kväll daaaarlings och fin helg! Nu tar jag faktiskt officiellt helg, och ska bara "göra" helg. PUUSSPUSS

.. don't live faster than your angels can fly,

Julmusik in my heart.

Idag har varit en effektiv dag för att vara en dag hemma. Min ena tenta är nästan klar och det känns skönt så man kan fokusera på den stora tentan istället. Jag hade dessutom lyssnat på julmusik heeeela dagen, mitt hjärta är lyckligt! Jag längtar så tills julen och tills man ska juldekorera här hemma, det kommer bli så mysigt. Imorgon är det tillbaka till praktiken och kick-ass! Ska börja kolla på mitt miniprojekt som jag tänkt göra. Som förmodligen kommer börja på allvar nästa vecka, kanske lite sent, men ah, så äre. Mina helger hädanefter kommer vara amaing varje gång nu.. Stressig vinter minsann! Uppbokad typ varje helg och jag ska hinna skriva en sjukt stor tenta där emellan, men det är ju faktiskt lugna puckar, för jag menar kan jag skriva en tenta samma dag som den ska in och få den godkänd så borde jag klara det innan den 21 december. HIGHFIVE! Sen nyår - den kommer bli EPIC awesome. Måste dock hitta nåt smashing o ha på mig, den kvällen kommer ju dokumenteras på hög nivå. Helt sådär precis lagom mysigt perfekt kommer den kvällen/natten bli, år 2011 kommer välkomnas med underbara människor. Jag ska dock bara överleva tills den 2:a december. Denna omgången har varit extremt jobbig för mig, det har verkligen tagit emot varje morgon, detta var verkligen inte min praktikperiod, men bara lite mer än 2 veckor till, me can do it. Sen när jag väl börjar med porjektet kommer tiden flyga iväg, naajs. Nu står diskning på agendan sen mys med mannen och tv:n. PUSSPUSSPÅREJ! 4th Of July (Fireworks) - Kelis pumpar just nu i mina öron, miiiiilajk!
.. don't live faster than your angels can fly,

äre kväääällen?

Klockan är bara strax innan 17, men redan är det lika mörkt som om det vore natt och det var såhär mörkt redan vid 16. Oj vad jag har glömt vad mörkt det blir här uppe i Stolleholm. Och snart kommer väll den riktiga kylan - JIPPI! Nämen, idag var det upp tidigt eller, upp till verkligheten, och det kändes som ett slag i ansiktet när man verkligen haft en grymt awesome helg. Heeeeelt perfekt har helgen varit! Fredagen spenderades med Max&Carru med både besök hemma hos oss och dom med middag ute på stan där emellan. Sen blev det förbi Gubbis en snabbis och träffa lite folk. Lördagen spenderades med Max, Carru, Jens och Klääärä - LOVE! Älskar dessa människorna, helt störda. Det blev lite shopping på NackaForum sen drog vi hem till Åkebrands och vi hade tjejsnack för fulla muggar - treeezone! Sen bar det av till Fryshuset o träffa ännu mer folk, men vi drog tidigare och käka på Max, myyys! Sen min kära man, han är bara underbar på alla sätt o vis. LOVELY. Men nu är man tillbaka drastiskt i vardagen och tidiga morrnar, praktik och kyligt väder. Men snart är det väll helg igen?



bilder från lördags.

.. don't live faster than your angels can fly,

MYSPUSS!

 

.. don't live faster than your angels can fly,

eeeerrmhhem.

Min hals typ dödar mig just nu, gör ont att svälja men gör ännu ondare att låta bli. Levande sandpapper spetsat med syra, så känns det i min hals just nu. aaaaaaaaaaj.

.. don't live faster than your angels can fly,

snö + vatten + pytteliteplusgrader = slask

Uggsen blir helt dygnsura och man känner kallt vatten mot fötterna. Man håller sig mest inne och går bara ut om man måste. Jag hatar verkligen slask! Såja, det har ju snöat/regnat i större delar av Sverige idag, "nu är det jul igen, nu är det jul igeeen..". Jag har däremot varit hemma och tagit det lugnt, förkylningen har blivit något bättre och halsonten är lite lindrigare (kan man säga så?). Lillebror och jag har slappat hela dagen, och vi gjorde, eller rättare sagt, jag gjorde muffins idag och vi invigde julmusiken idag. happitimes!

.. don't live faster than your angels can fly,

senare, kärlek.


hihi, i know and you dont.

.. don't live faster than your angels can fly,

Snoooooriga tider.


Nu är det höst på hög nivå får man ju minst sagt säga, dock var det varmt idag om man jämför med andra
dagar tycker jag. Dagen på förskolan gick bra, vi byggde torn och körde memo-spel. Men vet ni vad som
händer imorgon? Jo min älsklingpälskling kommer hem och han ska till&med hämta mig på praktiken så
jag slipper ta sega bussen och tåget - hääärligt, en riktig gentleman! Denna helgen kommer verkligen
bli en social-helg, och sånt gillar vi
! Ska kanske försöka hitta några vinterskor med?!

.. haha förresten, samtalet jag hade med min mami idag, kan bara säga - HAHAHA!
Älskar samtal när man typ dör av skratt, fuuuunni.

 

.. don't live faster than your angels can fly,

Världens godaste potatisklyftor.

Låt skalet vara på, skär dem i klyftor, ner i formen med olivolja och havssalt med lite rosmarin och vitlök - in i ugnen tills de får lite färg och de är mjuka. Mummma! Idag har varit en bra dag, eller rättare sagt en dag som gjort mig stolt över mig själv. Jag kan vara ganska egoistisk ibland och vill bara köra mitt race, men idag har jag jobbat gratis och sedan varit på PK-grodorna som vi så fint kallar det. Det är verkligen tjänande enligt min mening haha. Tanken av hur betydelsefulla pedagoger och de vuxna på förskolan är slog mig idag. När jag själv tänker tillbaka finns de dom som stått ut och gjort ett större intryck på mig och de är ett kärt minne än idag. Nu när man har praktik så blir man verkligen glad när barnen skriker efter en när man kommer på morgonen eller går hem, när ett barn skrattar och utstrålar glädje - det är det enda som spelar roll i den här världen. (haha oj, vad "djupt") Nä men sen tänker jag på när man själv kommer skaffa barn - reeeen lycka :) Min kära älskade man kommer bli en så rolig pappa, helt bäst alltså. Lyckliglyckliglycklig! kärkärkär! happyhappyhappy! för evigt. nu ska jag drömma om min prins Johnnie.

.. don't live faster than your angels can fly,

Not like in the movies.

Johnnie är typ bättre (fy va cheeeeziiie) nämen sant, han är bäst, tänkte bara säga de.
Idag är det måndag och en ny vecka och för all del min första praktikvecka. Det var skojigt, dock tänker man på "ouff, en dag avklarad av 5 veckor". Men det är verkligen underbara barn, vi gjorde prinsess&prins-kronor idag innan jag slutade, "häääjdå JOOOOHAAANNA" hördes långa vägar genom korridoren. Vad ska jag äta till lunch imorgon? happ.. jag var hemma vid 3tiden och satte mig i soffan, sen dess har jag varit en ren zombie, sjuuuukt trött. Skulle verkligen kunna somna nu, inte bangat för fem öre, haha kanske inte van att gå upp så tidigt riktigt - bra träning. Den här tiden innan jul är faktiskt enligt mig fantastisk. Det känns sådär mysigt med tända ljus varje kväll och lite julklappar som man redan inhandlat i fönsterkarmen. Att juldekorera i vår lilla lägenhet kommer verkligen bli supermysigt, lyyycka! Det är så mycket goda saker som händer fram tills jul, leka&umgås med favoriter hela kommande helgen, sen helgen efter densamme, Nina, min kära "sis", gifter sig i början av december. Sen fira jul nere i kära Helsingborg. Mitt hjärta blir happi av bara tanken inför min höst/vinter. Och annan sak som gör mig lycklig, SPOTIFY <3 Nu ska jag dränka mig i all härlig musik jag kan hitta, puss!

.. don't live faster than your angels can fly,